Stilska poslastica

Laneni komadi su se vratili: Ovaj će lepršavi trend još dugo ostati u našim ormarima

Police trgovina preplavili su prozračni i chic laneni komadi koji će uskoro postati nezaobilazni. Ovaj je prirodni materijal upravo idealan za ljetne dane, a donosimo nekoliko najzanimljivijih komada.

Dolaskom toplijih dana pristižu i novi trendovi, a posljednji koji će zasigurno osvojiti srca mnogih fashionistica je lan. Osim što odlično izgledaju, laneni komadi ugodni su za nošenje i dopuštaju koži da diše jer se, jasno, radi o prirodnom materijalu. Stoga ćete se i u dugim hlačama osjećati kao da ne nosite ništa, a lan je odličan materijal za kombiniranje. Najbolje funkcionira s komadima također prirodnih materijala, a nije teško pronaći ni dobar modni dodatak jer lan odlično funkcionira uz gotovo sve.

U nastavku donosimo nekoliko lanenih komada iz high street ponude koji se mogu nositi za brojne prigode.

Kratki kombinezon

Laneni komadi odlično izgledaju i u boji, stoga je jedan od idealnih odabira za ovu sezonu - zelena! Može se kombinirati u color blocking stilu, ali i uz dodatke zemljanih boja. Iz high-street ponude posebno se ističe kratki kombinezon s remenom iz Manga.

image

Mango, 349 kuna

MANGO

Izvezeni top

Lan nije samo odličan odabir kada je riječ o dnevnim kombinacijama, već može biti idealan i za večernje kombinacije! U ponudi Massimo Duttija našao se i smeđi top s tankim naramenicama i izvezenim uzorkom koji će odlično funkcionirati u kombinacijama za večernji izlazak, ali i za razne svečanosti. Top sa slike dostupan je u ponudi ovog brenda.

image

Massimo Dutti, 1199 kuna

MASSIMO DUTTI

Čitajte i: Stilska divljina kroz raskošni vez, perle i čipku: Etno komadi ponovno su ‘in‘!

Top u stilu korzeta

Jedan od ključnih ovosezonskih trendova su i topovi nalik na kombinezone, a čini se kako su upravo oni u bijeloj boji na listi najtraženijih. U ponudi Zare našao se i ovaj cropped model koji će odlično funkcionirati u dnevnim, ali i večernjim varijantama.

image

Zara, 159 kuna

ZARA
Linker
20. travanj 2024 16:37