Kolorit za vrućine

Ljetni stil: Uz ove četiri boje ne možete pogriješiti ove sezone

Osim sveprisutnu ružičastu, izdvajamo četiri bolje koje prizivaju dobro raspoloženje i ljetnu atmosferu.

Bez puno razmišljanja, lako je zaključiti da je Barbie ružičasta boja ove sezone. Dominacija snažne ružičaste aktualna je još od prošle godine i modne kolekcije kuće Valentino koja je bila potpuno prevučena u nijansu ružičaste boje, a izlazak filma "Barbie" samo je nastavio tu opsesiju. Doduše, ružičaste outfite češće viđamo na crvenom tepihu i na društvenim mrežama, dok u stvarnom životu rijetko kada posežemo za ružičastom od glave do pete - najčešće je riječ o jednom statement komadu ili modnim dodacima u ovoj nijansi, a pažnju nam skreću neke praktičnije, jednako atraktivne nijanse koje se nose od jutra do večeri. Za ljetni color block outfit, sjajno pristaju i uz ružičastu! Izdvajamo nekoliko trendi nijansa koje su dominantne u sezoni 2023. i planiramo ih nositi i nakon što završi ljeto.

image

Crvena i bijela čine atraktivan spoj za ljeto

VALENTINA VALDINOCI/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
Zelena

Zabavna, osvježavbajuća i uvijek stylish, zelena sjajno izgleda u svako doba godine, a ljeti biramo komade koji podižu raspoloženje - poput pletene haljine s velikim resama. Zeleni modni dodaci dobar su način za "podizanje" casual kombinacija, a pastelne nijanse biramo za svečanije prilike.

image

Pletena haljina s resama Mango - 129 eura

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
Ljubičasta

Nježne nijanse ljubičaste boje nose se u romantičnim ljetnim outfitima i uklapaju se u Mermaidcore estetiku. Eterični lookovi postižu se fluidnim komadima lila nijanse, a odlično će funkcionirati i kao dio elegantnih outfita.

image

Top s mašnom H&M - 32 eura

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
Crvena

...a uz crvenu, aktualna je i narančasta. U kombinaciji, nose se nijanse zalaska sunca, a na modnim komadima postižu se ombre efektom koji je atraktivan izbor, osobito za večernje stylinge, izlaske, druženja na otvorenom i svečane prigode.

image

Haljina s pelerinom Zara (desno) - 59,99 eura

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
Neutralno

Bijela, bež pa i siva, dolaze kao nijanse koje će smiriti sav spomenuti, snažniji ljetni kolorit. Sjajno pristaju uz svaku od ovih boja - bijelu i sivu nosite uz ružičastu, a bež nijanse uz crvene i zelene tonove. U potrazi za osvježenjem, planiramo odabrati monokromatski outfit u neutralnim nijansama "od glave do pete", koji se usput slaže s trendom "tihog luksuza".

image

Kombinezon od mješavine lana Massimo Dutti - 169 eura

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
Linker
14. travanj 2024 04:37