IT KOMADI

Ljupka Gojić zna kako nositi badić koji privlači sve poglede, pronašli smo slične modele

Jedna od najtrendi Hrvatica opet briljira! Iako bivša manekenka ne robuje trendovima, može se pohvaliti trendovskim komadima: ovoga puta isfurala je netipičan badić kojemu ne mogu odoljeti ni najveće trendseterice!

Nema boljeg osjećaja nego pronaći kupaći kostim koji volite i koji će privlačiti poglede na plaži! U izbor Ljupke Gojić Mikić zaljubili smo se u potpunosti. Vlasnica brenda Jolie Petite modu ima u malom prstu i to nam svaki put iznova dokaže.

Ovog puta pozirala je na plaži u crnom badiću s potpisom Ricka Owensa, koji je se na službenoj stranici brenda prodavao po cijeni od 340 eura, a trenutno je snižen na 238 eura, odnosno 1787 kuna.

Njeni pratitelji nisu ostali ravnodušni pa je dobila pregršt komplimenata: ‘‘Kakva sirena‘‘, ‘‘Woooow, ljubomorna sam‘‘, ‘‘Kakva žena‘‘, ‘‘Prezgodna‘‘, ‘‘Umirem od ljubomore‘‘.

Dobar kupaći kostim treba izgledati laskavo, dobro pristajati i stajati na mjestu. Također mora biti izdržljiv kako bi zadržao svoj oblik nakon upotrebe u ljetnim uvjetima.

Pronašli smo najotmjenije komade koji će zasigurno privlačiti pažnju na plaži ili bazenu. Spojite ove komade sa svojom omiljenom kremom za sunčanje i ručnikom za plažu i spremni ste za toplo vrijeme.

image

414,25 kn

LULUS
image

332,88 kn

LULUS
image

406,86 kn

LULUS
image

503,02 kn

LULUS
image

628,78 kn

LULUS
image

429,05 kn

LULUS
Linker
24. travanj 2024 06:18