Od NY-a do Zagreba

Maksi torbu slavnog brenda obožavaju i Hrvatice: Evo kako je nose Nina, Korana i Nives

Nosi se u različitim modnim kombinacijama, do elegantnijih do potpuno opuštenih, što ide u prilog njezinom praktičnom elementu.

Kada je kuća Saint Laurent prošle godine predstavila kampanju s glumicom Zoë Kravitz za novu maksi torbu Icare, odmah je bilo jasno da je riječ o novom ‘it‘ modelu francuske modne kuće. Icare je luksuzni tote model od prošivene crne kože, s velikim YSL logom koji krasi prednji dio torbe. Nakon Kravitz, Saint Laurent je torbu stavio i u ruke Hailey Bieber, a ubrzo se model našao u vlasništvu ostalih holivudskih zvijezda, kao i poznatih Hrvatica.

Glumica Angelina Jolie nosila je model uz all black modnu kombinaciju, a istovremeno, istu torbu kombinirala je i pjevačica Nina Badrić, za vrijeme razgledavanja talijanske prijestolnice mode, Milana. Korana Gvozdić nosila je tote torbu u nekoliko navrata, a voditeljica Nives Ivanišević nosila je model uz kratki kombinezon iz ponude brenda Sopar, manekenke Helene Šopar te uz bijele Pradine ‘it‘ čizme.

Njemačka influencerica Leone Hannie, glumica Sydney Sweeney, Miley Cyrus, Kylie Minogue - samo su neke od slavnih trendseterica koje su se također zaljubile u ovaj maksi model od prave kože koji je najavio kraj vladavine minijaturnih i nepraktičnih torbica. Sezona prolazi u znaku ovog modela, a istovremeno je YSL Icare nametnuo trend velikih i prostranih torbi koje su idealni modni saveznik za cijeli dan.

image

Sydney Sweeney i Kylie Minogue

PROFIMEDIA
image

Zoe Kravitz u New Yorku

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
image

Angelina Jolie se ne odvaja od praktičnog modela

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image

YSL maksi torba

PROMO
Linker
25. travanj 2024 07:05