STRAHUJE OD POVRATKA

Melania Trump se pojavila u javnosti da podrži Donalda, on priznao: ‘Nije baš sretna‘

Predstavljajući svoju novu kampanju, Trump je odao počast članovima svoje obitelji te otkrio kako je njegovoj supruzi Melaniji bilo vrlo teško za vrijeme boravka u Bijeloj kući.

Donald Trump je u utorak službeno objavio da se po treći put kandidira za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Kampanju za predsjedničke izbore 2024. predstavio na svom luksuznom imanju Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi, gdje se pojavio u društvu supruge Melanije.

U svom je govoru Trump napao predsjednika Joea Bidena, "radikalne lijeve" demokrate i njihov učinak na gospodarstvo, a u jednom je trenutku odao počast članovima svoje obitelji te otkrio kako je bivšoj prvoj dami bilo jako teško u Bijeloj kući.

image

Melania je veselo mahala okupljenima

JOE RAEDLE GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"Nije to bilo veselje za našu veliku prvu damu. Nije bilo ugodno putovanje", rekao je i pozvao Melaniju da ustane, a publika ju je nagradila glasnim pljeskom.

"Dolazio bih kući, a ona bi mi rekla da izgledam ljutito i uzrujano. Ja bih joj onda rekao da me ostavi na miru... nije bilo najlakše, ali ona je bila sjajna prva dama i ljudi je vole", dodao je.

Posebnu pohvalu uputio je i svom sinu Ericu, našalivši se kako je on dobio "više sudskih poziva nego itko u povijesti njihove zemlje."

image

Trump kaže kako je Melaniji bilo teško u Bijeloj kući

JOE RAEDLE GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Na predstavljanju kampanje Melania se nakratko vratila u svoju uigranu ulogu prve dame. Odabrala je točkastu košulju, pripijenu bijelu suknju i bijele salonke te nasmiješena pozirala sa suprugom veselo mašući njegovim pristašama.

Ipak, nije neobično da Melania strahuje od povratka u Bijelu kuću. Pomiješane osjećaje o svojoj ulozi izrazila je i u kontroverznoj snimci telefonskog razgovora koju je objavila njezina bivša prijateljica Stephanie Winston Wolkoff. Melania se tada požalila na kritike koje je dobivala zbog muževljeve imigracijske politike koja je razdvajala obitelji na granici.

Također, pojavila se na naslovnicama kada je posjetila centar za pritvor migranata u Teksasu u jakni s natpisom "Stvarno me nije briga, a tebe?", kao i kada je viđena kako odbija primiti supruga za ruku u šetnji zrakoplovnom stazom.

image

Njihov je odnos redovito punio novinske stupce

ALON SKUY AFP/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 20:29