Profimedia, Abaca
TREND SE NASTAVLJA

Midi ili maksi - slip suknje nosit ćemo i ove godine, a obožavamo ih i zimi

Slip suknje, nasljednice hita iz devedesetih – slip haljina – prošlo su ljeto bile must have komad, nastavile su biti sastavni dio brojnih jesenskih outfita, a niti zimi, iako ne griju pretjerano, od njih trendseterice ne odustaju.

Još je lani bilo jasno da će slip suknje zamijeniti slip haljine: model brenda Topshop nestao je s polica gotovo odmah, a trendseterice su obožavale i model australskog brenda Realisation Par s leopard uzorkom koji je bio pravi hit na Instagramu. Naravno, da su brendovi shvatili da su na tragu novog trenda koji će svi željeti pa je tako britanski Topshop za novu sezonu pripremio veliki odabir slip modela – u čak 11 novih boja i uzoraka, a ni drugi brendovi ne kaskaju za njima.

Iako mnogi smatraju da je vrlo teško kombinirati svilene i satenske suknje s zimskim komadima, modne blogerice pokazale su da se elegantni modeli odlično slažu s debelim puloverima, a osim gležnjača i salonki, dobro im pristaju i robusniji modeli obuće poput „tatinih” tenisica i robusnih čizama.

Street style, Karen Wazen Bakhazi arriving at Tory Burch spring summer 2019 ready-to-wear show, held at Cooper Hewitt, in New York City, NY, USA, on September 7, 2018., Image: 386810502, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

I dok su do sada bili iznimno popularni smeđi i bež komadi, u novim kolekcijama stigle su nešto veselije nijanse kao što su ružičasta i zelena, a osim toga se može birati i između midi i maksi modela.

Linker
20. travanj 2024 00:26