/ AYR
MODNI BREND

Minimalistički komadi njujorškog brenda za svaku modnu sezonu

Njujorški brend AYR osnovale su djevojke koje vole ono što rade i žele drugim ženama ponuditi samo ono što bi i same kupile – luksuzne, minimalističke komade idealne za poslovne kombinacije kroz cijelu godinu. Ženska modna linija u svojoj ponudi ima basic komade koju ćete lako kombinirati sa svime što već imate u ormaru, a u proizvodnji koriste samo najbolje materijale: turski pamuk i talijansku vunu. 

Nezavisan modni brend je u samo dvije godine postao omiljen brojnim trendsetericama poput Leandre Medine, američke modne blogerice poznatije kao Man Repeller, a potencijal je prepoznao i Dutch Fashion LLC koji je ove godine u mladi brend, čiji su komadi dostupni u njihovom dućanu u New Yorku, na njihovoj stranici te na Nordstromu, uložio čak pet milijuna dolara.

– AYR je brend koji nudi savršenu odjeću za poslovne žene. Vjerujemo u njihovu viziju, tim i proizvod – poručili su iz nizozemske kompanije pod čijim su okriljem brendovi JOIE, Equipment i Current/Elliott.

/ ayr.com

Suosnivačica i kreativna direktorica brenda AYR (kratica za All Year Round) Jac Cameron inspiraciju za jesensku kolekciju pronašla je u radovima američkog kipara, majstora mobilnih skulptura Alexandera Caldera i britanske kiparice Barbare Hepworth, a kako jesenski, basic komadi mladog brenda izgledaju pogledajte u galeriji.

Linker
20. travanj 2024 02:08