Profimedia, Zuma Press - Archives
razigrano proljeće

Modeli koji prizivaju proljeće: 15 neodoljivih komada u jarkim bojama

Odbacite sigurne i pomalo već dosadne boje i odlučite se za one od koji inače bježite - proljeće je u znaku jarkih boja koje će odmah popraviti raspoloženje!

Crne modne kombinacije su vječiti klasik koji jamči eleganciju uz malo truda, no ako u ormaru prevladavaju crne i zagasite ili neutralne nijanse, malo promijene nije na odmet. Neutralne nijanse nametnule su se kao hit početkom godine i dok će one biti izbor za kojim posežemo kada želimo izgledati profinjeno, raskošna paleta jarkih boja tvori trendi i razigrani look koji će vas istaknuti iz mase.

U novoj sezoni smo u potrazi za novim modnim komadima koji će unijeti potrebno osvježenje u ormar, pa zašto ne isprobati nešto drugačije. Pogled na kolekcije lanaca ulične mode govori jedno - proljeće je stiglo, a s njim i jarke i vibrantne boje koje krase sakoe, lagane kapute, haljine i bluze, no i poslovne hlače koje su okosnica svakog outfita za ured.

Jedan komad u jarkoj boji, od kojih prevladavaju žuta, boja fuksije i zelena, dovoljan je za kombiniranje svakodnevnog stajlinga. Uvijek se možete poigrati s color-block kombinacijama u kojima će se na trendi način spojiti inače nespojive boje. Ako niste za više boja u jednom outfitu, ove proljetne tonove nosite s neutralnima poput bež, bijele ili crne.

March 4, 2019 - Paris, France - Gilda Ambrosio, wearing a white tank top, neon pink suit and black heels, is seen on Day 8 Paris Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on March 4, 2019 in Paris, France., Image: 417939724, License: Rights-managed, Restrictions: * France Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archives

Sako i hlače u istoj boji tvore chic i upečatljivu modnu kombinaciju za odlazak na posao, a lako se nose i odvojeno pa će jedan sako u žutoj boji biti idealan par s crnim hlačama ili s omiljenim trapericama. Obična majica ili košulja u bijeloj boji će biti dovoljan dodatak razigranom outfitu. Haljina kao omiljena uniforma u ljetnim danima će uz slatke balerinke ili bijele tenisice također biti mamac za poglede, a najviše se ističu lepršavi modeli midi dužine koji se lako nose u svakodnevnim situacijama.

Zavirili smo u ponudu trgovina i pronašli odlične komade u jarkim bojama, a njih 15 donosimo u galeriji.

Linker
18. travanj 2024 14:49