20 godina na sceni

Modne sestre Boudoir ostaju pri svom: Unatoč navali minimalizma, ne odriču se raskoši i dekadencije

Slavljenička kolekcija Martine i Morane ostala je vjerna njihovom prepoznatljivom stilu - punom romantičnih volana, čipke i printeva.

Modna priča sestara Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević započela je prije gotovo dvadeset godina upravo u Zagrebu. Dvadeset godina neprikosnovenog talenta modnog studija Boudoir dolazi u obliku nove briljantne modne priče dizajnerica Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević.

image
'To ti je Boudoir', za obilježavanje 20 godina na modnoj sceni.
FRANJO MATKOVIC I SENJA VILD
image
FRANJO MATKOVIC I SENJA VILD

"Trebaš imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, naprosto si nitko“, svojevremeno je drčno govorila legendarna modna urednica Diana Vreeland, pokušavajući opisati koliko je važno u životu imati određeni stil, jedinstvenost koja vas izdvaja u masi istih. Upravo taj stil, tu ljubav prema lijepim stvarima, prema ljepoti koja nadahnjuje i čini nas boljim ljudima, posjeduju i sestre Boudoir, Morana i Martina, koje ove godine slave nevjerojatnih dvadeset godina njihovog brenda Boudoir.

image
Brend su osnovale sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević.
FRANJO MATKOVIC I SENJA VILD
image
FRANJO MATKOVIC I SENJA VILD

Njihov dizajnerski potpis nevjerojatno je prepoznatljiv, pamtljiv i drugačiji, riječ je o brendu u čijem se središtu nalazi dirljiva čežnja prema iznimno romantičnim, maštovitim i uvijek superženstvenim kreacijama, koje obožavateljicama njihovog dizajna, daju onaj potrebni 'x' faktor. Boudoir je uistinu posebnost domaće i regionalne modne scene, modni brend koji uvijek nudi ljepotu koja transformira njihove klijentice.

Čitajte i: Vjenčanje baš kao u bajci: Domaća modna dizajnerica, iz poznatog sestrinskog tandema, izrekla je sudbonosno ‘Da‘

image
Slavljenička kolekcija osvaja na prvi pogled.
FRANJO MATKOVIC I SENJA VILD
image
FRANJO MATKOVIC I SENJA VILD

Upravo o tome govori i njihova aktualna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild. Naziva 'To ti je Boudoir', sumira novi iskorak za kreativke i kreatorice koje se, unatoč epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štoviše, slave ju neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefiniraju glamur i što ono predstavlja za žene današnjice.

image
Dizajnerice se nisu odrekle prepoznatljive raskoši i dekadencije u novim kreacijama.
FRANJO MATKOVIC I SENJA VILD
image
FRANJO MATKOVIC I SENJA VILD

Haljine snažnih XXL volumena, delikatna čipka kao glasnik vječne ženstvenosti, print sanjivih oblaka, elegantne, chic i tako zaigrane točkice - svi ovi elementi pronašli su mjesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled. Serijom dojmljivih kreacija Martina i Morana tako su puhnule u dvadeset svjećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talent i dalje odlazi u nove visine, za novo desetljeće vrhunskog stila koji se najlakše opisuje rečenicom 'To ti je Boudoir' baš zato jer je nepogrešivo prepoznatljiv i jedinstven.

Linker
21. veljača 2024 23:12