Tjedan mode

Modno nepogrešiva Olivia Palermo privlačila poglede u ekstravagantnoj haljini u New Yorku

Jedna od najvećih svjetskih trendseterica rado je viđen gost prestižnih modnih manifestacija, a ovog je puta u New Yorku oduševila u dugačkoj crno-bijeloj predimenzioniranoj haljini s printom ispod koje je imala jednostavnu crnu dolčevitu, a na njoj i crnu kožnu jaknu koju je uparila s kožnim gležnjačama.

Olivia Palermo još je jednom dokazala da sasvim opravdano nosi titulu modne ikone. Influencerica, poduzetnica i model snimljena je u New Yorku uoči revije tajvansko-kanadskog umjetnika i dizajnera Jasona Wua i to u ekstravagantnoj kombinaciji koja nije mogla proći nezamijećeno. Jedna od najvećih svjetskih trendseterica rado je viđen gost prestižnih modnih manifestacija, a ovog je puta u New Yorku oduševila u dugačkoj crno-bijeloj predimenzioniranoj haljini s printom ispod koje je imala jednostavnu crnu dolčevitu, a na njoj i crnu kožnu jaknu koju je uparila s kožnim gležnjačama.

Kosu je svezala u elegantnu punđu, dok je njezino lice krasio decentan make-up. Palermo je sinonim istančanog stila i mnogima je nepresušna modna inspiracija, a svojim modnim kreacijama privlači pozornost modnih fotografa, ali i brojnih trendseterica.

image
TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Palermo je nedavno oduševila i nešto ležernijim izdanjem na ulicama New Yorka kada je snimljena u zanimljivoj jakni koja trendi puffericama daje potpuno novu dimenziju te tako pokazala kako je chic izgled itekako moguć i tijekom zimskih mjeseci. Riječ je o talijanskom brendu Duvetica, modnoj kući koju su 2004. godine osnovali dizajneri Giampiero Vagliano i Stefano Rovoletto.

Inače, njezin je stil savršen spoj klasičnih, poslovno-ležernih i vintage lookova koje nosi bez pogreške, naglašavajući pritom svoju ženstvenost. Mnogi je smatraju idealnom inspiracijom za poslovne kombinacije. Naime, ova Amerikanka naprosto obožava sakoe i takozvanu bukle tkaninu, nerijetko bira odijela, ali voli se ‘‘poigrati‘‘ i ekstravagantnim komadima.

U nastavku smo se prisjetili nekih Olivijinih izdanja koja nisu prošla nezamijećeno:

image
SZYMON BRZOSKA/ LAUNCHMETRICS/ SPOTLIGHT
image
VINCENZO GRILLO/ LAUNCHMETRICS/ SPOTLIGHT
image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE D THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE D
image
JONATHAN PACIULLO/SIPA PRESS/JONATHAN PACIULLO/SIPA PRESS /
Linker
19. veljača 2024 13:21