FUTURISTIČKO IZDANJE

Na Fashion Gali u New Yorku svi su gledali bivšu Kanyea Westa

Julia Fox je ubrzo nakon prekida s reperom stekla status modne ikone, najviše zbog svojih provokativnih modnih kombinacija. Na newyorškoj Gali prošetala je crvenim tepihom u srebrnoj futurističkoj haljini s potpisom Zaca Posena.

Jubilarna deseta Fall Fashion Gala u organizaciji New York City Balleta okupila je brojne hvaljene koreografe, ali i zvijezde iz svijeta mode i showbiznisa u kazalištu David H. Koch u Lincoln Centar Plazi.

image

Beyonceina sestra Solange Knowles

J MAYER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Beyonceina sestra Solange Knowles postala je druga Afroamerikanka u povijesti koja je skladala glazbu za New York City Ballet. Njezin modni odabir bio je oličenje biznis elegancije - predimenzionarno plavo odijelo strogog kroja s pojačanim ramenima, u kombinaciji s trendi mikro torbicom i crnim kožnim čizmama s visokom petom.

image

Julia Fox

OUZOUNOVA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ovogodišnja jesenska Gala bila je namijenjena odavanju počasti potpredsjednici New York City Balleta, glumici Sarah Jessici Parker, zbog njezine važne uloge u organizaciji ovog modnog događaja. Međutim, kako doznaje Page Six, Sarah je Galu napustila odmah po dolasku zbog hitne obiteljske situacije.

image

Kristin Davis

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Titulu najbolje obučene gošće tako je otišla u ruke glumice Julije Fox, koja je stekla svjetsku popularnost zahvaljujući dvomjesečnoj romansi s kontroverznim reperom Kanyeom Westom.

Naime, kako smo pisali, Fox je ubrzo nakon prekida s reperom stekla status modne ikone, najviše zbog svojih provokativnih kombinacija i nepredvidljivih make-up lookova. No, na newyorškoj Gali prošetala je crvenim tepihom u srebrnoj futurističkoj haljini s potpisom dizajnera Zaca Posena, koji je također prisustvovao događaju i nekoliko puta se pobrinuo da Julijina haljina pada baš onako kako je to zamislio.

image

Glumica Queen Latifah

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Glumica Nicole Ari Parker

GABRIELE HOLTERMANN/UPI/PROFIMEDIA

Uz Juliju, pozornost je privukla i zvijezda "Seksa i grada" Kristin Davis u šljokičastoj dugoj haljini s pripadajućim plaštom. Bila je tu i njezina kolegica iz nastavka serije "I tek tako..", Nicole Ari Parker, koja se odlučila za odvažnu kratku crnu haljinu.

Linker
25. travanj 2024 19:56