za sve kombinacije

Najlonke su neizostavni komad u ormaru, zavirite u novu kolekciju

Hrvatski brend čarapa nudi liniju najlonki koja je spoj klasičnog i modernog. Stoga u ponudi možete pronaći klasične crne najlonke, ali i one s raznim uzorcima.

Uz hladnije vrijeme dolazi nam i doba godine kada se svakodnevno možemo igrati modom i svaki svoj look dodatno naglasiti najlonkama u raznim bojama i s raznim uzorcima. Dok se neki odlučuju za klasične jednobojne crne najlonke ili boje kože, drugi će se pak odvažiti i začiniti svoj outfit najlonkama s uzorkom. Bez obzira na to kojoj skupini pripadali, svatko može pronaći pravi par za sebe u Jadran čarapama.

image

U ponudi imaju crne najlonke s raznim uzorcima

MATEA SMOLčIć SENčAR
image

Od osnutka Jadran čarape nude raznovrsnu ponudu najlonki

MATEA SMOLČIĆ SENČAR

Dobro poznati brend predstavio je novu liniju najlonki koja donosi savršen spoj modernog i klasičnog pa se tako u ponudi mogu naći klasični crni modeli, ali i oni s točkicama i malim srcima koje će podignuti i najjednostavnije kombinacije, a dodatno začiniti one odvažnije.

image

Ponudu možete pogledati na službenoj stranici

MATEA SMOLčIć SENčAR

Odmah nakon izuma najlonke su doživjele popularnost kod ženske populacije. O tome govori i činjenica da je tih prvih godina potražnja bila tolika da je premašila ponudu. Njihova popularnost godinama nije padala, a tako je i danas. Stoga su najlonke i ovih dana sastavni dio svakog ženskog ormara. Od osnutka do danas ponuda im se širila pa tako najlonke sada dolaze u raznim bojama, uzorcima i materijalima pa je i njihovo kombiniranje puno jednostavnije.

image
MATEA SMOLČIĆ SENČAR
Linker
23. travanj 2024 21:30