IT KOMAD

Najtraženiji komad sezone su čizme talijanske modne kuće

Kožnate čizme modne kuće Miu Miu ukrašene zakovicama i robusnim kopčama najtraženiji su komad sezone, koji svakoj odjevnoj kombinaciji daje dozu buntovništva.

Talijanska modna kuća Miu Miu ima hit sezone u svijetu dizajnerske obuće. Riječ je o kožnatim čizmama motorističkog stila iz kolekcije za aktualnu sezonu, izrađenima od kože i ukrašenima remenjem i zakovicama, koje su si nabavile sve poznate svjetske šminkerice.

image

Chiara Ferragni

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Cindy Bruna

PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Svoju popularnost duguju simbiozi dopadljivog izgleda, trendovskog dizajna, praktičnosti te multifunkcionalnosti, s obzirom na to da se mogu nositi od jutra do večeri, u svim prilikama i odjevnim kombinacijama - s pletivom u ležernim prilikama, sakoom od tvida za ured, a s haljinom od tila u večernjem izlasku. Doduše, talijanska influencerica Chiara Ferragni i njene kolegice ih nose u spoju s kožnatom jaknom i suknjom iz iste kolekcije te kuće, no pristaju i uz komade komercijalnih konfekcijskih brendova.

image

Sličan model čizama ima i poznati španjolski brend 239,99 € (1808 kn) MANGO/ Ovaj model je osvojio brojne influencerice, poput Chiare Ferragni i Pernille Teisbæk, a čizme su dostupne na farfetch.com po cijeni od 1790 €

PRESS
Linker
18. travanj 2024 18:17