Počastite se

Nema većeg zadovoljstva od dobrog ulova na sezonskom popustu: donosimo izbor najboljih komada

Krenula su zimska sniženja! Najbolje komade iz domaćih trgovina pronađite samo u novom broju magazina Gloria IN.

Iako u prošloj godini nismo baš nešto izlazili iz domova zbog pandemije u svijetu, ne znači da će situacija ostati takva i dalje. Nakon blagdanske ludnice, u popularne trgovine dolaze sniženja koja nipošto ne treba propustiti.

Bilo da već mjesecima priželjkujete baš "one" kožnate čizme, mekani kaput ili elegantnu haljinu, sada je pravo vrijeme da ih ugrabite i to po znatno povoljnijim cijenama.

image
Zimmermann
OVIDIU HRUBARU/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Za romantične duše i urbane pop-princeze sigurno će pronaći neke hit komade s cvjetnim uzorkom ili s dodatkom šljokica, dok će se one nešto "buntovnije" počastiti novom kožnatom suknjom ili kaputom.

Ako do sada niste nabavili neku toplu jaknu punjenu perjem, na popustu ima mnogo modela - od kratkih do dugih, s više ili manje punjenja i u raznim bojama. Ako pak preferirate kapute, u trgovinama se nude klasični modeli koji odgovaraju svim situacijama, a odlično izgledaju u kombinaciji s čizmama ili gležnjačama.

image
Off-White
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIM

I, naravno, ne smijemo zaboraviti ni na omiljenu odjeću u posljednjim mjesecima - trenirku. Jedna trenirka više nije na odmet jer, osim što je udobna za kućno druženje, može se isfurati i na izlete u spoju s toplom jaknom i bucama.

A najbolje komade iz popularnih trgovina pronađite samo u novom broju Glorije IN koja je na kioscima od danas, 16. siječnja 2021.!

image
GLORIA IN PRODUKCIJA

U novom broju čitajte i:

TREND Crno-bijela stilska ozbiljnost

INSPIRACIJA Glumica Olivia Wilde

HIT KOMAD Remen s upadljivom kopčom

LJEPOTA Njega po skandinavskoj mjeri

DIZAJN Nova generacija domaćih keramičarki

GASTRO Delicije blogerice Tatjane Pastuović Klaić

IZLET Sanjkanje u Mrkoplju

Linker
19. travanj 2024 07:05