Splash
MARAMA U PRVOM PLANU

Neodoljiv retro look Kendall Jenner

Američka manekenka i reality zvijezda nije osvojila samo modne piste: njezini svakodnevni stylinzi donijeli su joj dodatne bodove kod obožavateljica jer čak i ono nespojivo nosi besprijekorno. Kendall Jenner može prošetati ulicama Cannesa u glamuroznoj haljini ili odjenuti gornji i donji dio trenirke u istoj boji i svejedno izgledati nevjerojatno chic.

Tako je i ovog puta 20-godišnja manekenka privukla pozornost u elegantnoj kombinaciji koju je “začinila” malim, ali upečatljivim i efektnim modnim dodatkom – maramom. Kendall je pratila konjsku utrku u Del Mar Clubu u San Diegu zajedno s cijelom obitelji Kardashian-Jenner, a malo je reći da je stylingom zasjenila svoju slavnu sestru Kim Kardashian.

Kendall je odabrala hit komad ovog ljeta – bijeli top spuštenih ramena ispod kojeg nije odjenula grudnjak, crne hlače visokog struka i omiljeni ljetni modni dodatak: crnu maramu s printom. Kako bi naglasila gola ramena i lijepu maramu, kosu je podigla u visoku punđu, a cijeli styling zaokružila je crvenim ružem.

Linker
20. travanj 2024 16:12