Profimedia, TEMP Rex Features
Ups...

Nezgodne hlače Eve Longorie otkrile više nego što je htjela

Holivudska glumica kao i brojne kolegica rado umjesto haljina za javna događanja bira hlače. U modelu koji je odabrala svakako se istaknula jer su joj, dok je sjedila, stvarale probleme i otkrivale noge.

Eva Longoria (43) radi na promociji nove serije 'Grand Hotel', a na press konferenciji pojavila se u neobičnim hlačama. Popularna kućanica napravila je odmak od klasičnih modela i odabrala onaj netipični za koji se ne bi odlučio svatko.

Bijele hlače s visokim prorezima izgledale su zanimljivo sve dok glumica nije sjela. Prorezi su tada sezali duž cijelih nogu i otkrili su vjerojatno i više nego što je Eva htjela. Hlače s bočnim prorezima čine noge vizualno dužima, što niskoj glumici odgovara, no nespretni model na kraju joj je stvarao probleme. Uz prorez, Longoria je morala paziti i na mašne koje se vežu na nogavicama, a koje je često morala iznova popravljati. Ovi modni problemi ipak nisu omeli glumicu koja je pozirala s osmijehom i uživala u večeri. Bijele hlače i crna dolčevita činili su jednostavnu kombinaciju u kojoj je pokazala fit figuru nakon poroda.

Eva Longoria
ABC 'Grand Hotel' TV Show Panel, TCA Winter Press Tour, Los Angeles, USA - 05 Feb 2019, Image: 412210047, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Longoria je u lipnju prošle godine na svijet donijela prvog sina Santiaga Enriquea Bastóna kojeg je dobila sa suprugom Joseom. 'Tako smo zahvalni zbog ovog predivnog blagoslova', rekla je tada za magazin Hola! s kojim je podijelila prve fotografije sa sinčićem.

Nakon poroda ubrzo je vratila staru liniju, no svom tijelu nije stvarala pritisak. Kroz lagane šetnje, istezanja i vježbanja u parku izgubila je nakupljene kilograme. Kasnije se vratila i u teretanu gdje je s osobnim trenerom odrađivala vježbe, a tjelovježbu je savjetovala i svim novopečenim majkama, kao i ostalim obožavateljima.

LOS ANGELES - FEB 5:  Eva Longoria at the Disney ABC Television Winter Press Tour Photo Call at the Langham Huntington Hotel on February 5, 2019 in Pasadena, CA, Image: 412295153, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Kathy Hutchins new
Profimedia, Kathy Hutchins new

Linker
23. travanj 2024 23:46