Nezaobilazan trend

Nijanse optimizma: Obilježimo prijelazno razdoblje pletivom u pastelnim bojama

Veste mekih tekstura u nježnim, prelijevajućim nijansama ružičaste, žute, zelene, ljubičaste i narančaste dat će novu dinamiku vašem stilu.

Proljeće je pred vratima, a postoji li bolji odabir za prijelazno razdoblje od vesta u pastelnim bojama? Prije nego što uskočimo u nešto laganiju odjeću, topliji će nas komadi ugrijati, a bojama ćemo uvesti dašak proljeća u svoje ormare. Mnogi su brendovi već najavili žarke boje kao glavni modni trend ove sezone, pa su one pastelne svakako logičan prethodnik ovog šarenog proljeća, a u nastavku donosimo nekoliko zanimljivih modela iz high street ponude.

image

Pastelne su boje hit koji priziva proljeće.

WAYNE TIPPETTS/SHUTTERSTOCK

Prošarana vesta

Ova je prošarana vesta iz ponude brenda Neon Nylon idealan izbor za nadolazeću sezonu, a osim što će vas grijati, idealno će upotpuniti svaki outfit. Možete je iskombinirati s još jednim pastelnim komadom ili njome začiniti jednostavnu kombinaciju - svakako će odlično funkcionirati. Pronađite je putem webshopa Aboutyou.hr za 302 kune.

image

Vunena vesta Neon Nylon, ABOUTYOU.HR

PROMO

Pulover bez rukava

Jedan od hitova prošle sezone svakako su pleteni puloveri bez rukava, a nama je za oko zapeo ovaj u zelenoj boji s cvjetnim detaljima. Odličan je za svakodnevne kombinacije, a najbolje ga je upariti s trapericama i bijelom košuljom kako bi kombinaciju doveli na jednu novu razinu. Dostupan je u Zari za 200 kuna.

image

Pulover bez rukava od žakardnog pletiva, Zara

PROMO

Čitajte i: Novo lice trapera: Najbolji casual prijatelj neizostavan je čak i u visokoj modi

Vesta s cvjetovima

U Pull and Bearu možete pronaći vestu u jednoj od glavnih boja nadolazeće sezone - ljubičastoj. Odlično će izgledati uz bijele hlače ili neku svjetliju kombinaciju, ali i uz jednostavne traperice. U svakom slučaju, ova vesta za 230 kuna uklopit će se u svaki stil!

image

Vesta od poliestera, PULL&BEAR

PROMO
Linker
14. travanj 2024 12:42