SENSUELLE

Nova, senzualna kolekcija nakita: U glavnoj ulozi su biseri, dijamanti i poludrago kamenje

Nova kolekcija ‘Sensuelle‘ s Anamarijom Raič kao zaštitnim licem, u Prahiru slavi suvremenu ženu, njezinu senzualnost i samopouzdanje, a u glavnoj ‘ulozi‘ su biseri, dijamanti i poludrago kamenje.

Nakit je dar koji uvijek izmami osmijeh. U našoj kulturi, zlatni nakit se tradicionalno poklanja ne samo zbog svoje ljepote, već i zbog dubljeg simbolizma - sigurnost, bogatstvo, poštovanje, ljubav. Svaki komad nakita nosi osobnu priču koja nas emotivno povezuje s dragim osobama i važnim trenucima. Može biti narukvica koju smo dobili za rođenje, prsten kojim smo izrekli najvažnije "da" u životu ili naušnice kupljene od prve plaće.

image

Svaki ukrasni predmet dovršen je ručno

MARKO GREGURIć

Svaka žena ima svoju jedinstvenu priču, a vješte ruke majstora omogućuju joj da tu priču izrazi kroz nakit koji je izrađen od visokokvalitetnih materijala i ručno dovršen. Barem u Prahiru, svaki komad je unikatan, kao i osoba koja ga nosi.

Njihova nova kolekcija nazvana "Sensuelle", s Anamarijom Raič kao zaštitnim licem, slavi suvremenu ženu, njezinu senzualnost i samopouzdanje. Biseri, dijamanti i poludrago kamenje su glavni junaci ove kolekcije. U kombinaciji s zlatom, stvaraju izvor svjetlosti te donose razigranost boja i detalja koji ističu unutarnju sreću i ljepotu na najekskluzivniji i najmoderniji način.

image

Nakit je dar koji uvijek izmami osmijeh

MARKO GREGURIć

Moderan i ručno izrađen nakit omogućuje vam da svakodnevno kombinirate različite elemente i stvarate jedinstven izgled, prilagođen odjevnoj kombinaciji ili raspoloženju. Kolekcija s koraljima slavi radost života i privlači pažnju veselim koloritom. Biseri predstavljaju jednostavnije, ali bezvremenske komade, dok linija s dijamantima i poludragim kamenjem oduševljava svojom čistom elegancijom.

image

Nova kolekcija ‘Sensuelle‘

MARKO GREGURIć

Od 1996. godine, obitelj Prahir stvara jedinstveno iskustvo nošenja nakita, ponoseći se naprednim tehnikama i bogatom tradicijom luksuza. Njihova kreativnost, strast i izvrsnost utkani su u svaki komad koji stvaraju. Nova kolekcija slavi fantastične događaje u vašem životu koji mijenjaju svijet kakav poznajete, jer slavi trenutke koji odolijevaju zubu vremena.

image

Nova kolekcija nakita Prahir

MARKO GREGURIć

"Dobar nakit je bezvremenski klasik. Svaka žena želi dodati dašak jedinstvenosti svom stilu, a pravi izbor nakita je ono što daje završni dodir svakoj kombinaciji - ogledalo našeg unutarnjeg sjaja, bez obzira na godine", ističu iz Prahir Fine Jewelleryja. Njihova zlatarnica će vas prikazati u najboljem svjetlu i učiniti svaku kombinaciju nezaboravnom.

image

Zaštitno lice nove kolekcije nakita je Anamarija Raič

MARKO GREGURIć

Uvijek je pravo vrijeme za slavlje ljubavi i izražavanje privrženosti onima koji su nam važni. Neki to čine pjesmom, lijepom gestom ili zagrljajem, no oni koji žele darovati nešto vrijedno i vječno, poklanjaju zlatni nakit - komade koji se nasljeđuju i postaju dio priče koja tek treba biti ispričana.

Linker
25. travanj 2024 01:27