Halle Berry

 PROFIMEDIA
Odvažno izdanje

Novogodišnja čestitka: Halle Berry oduševila pratitelje fotografijom u izazovnom outfitu

Poznata glumica odjenula je čipkasti body koji je iskombinirala sa zlatnim oversize blejzerom te cipelama na petu.

Poznata glumica odjenula je čipkasti body koji je iskombinirala sa zlatnim oversize blejzerom te cipelama na petu.

Glumica Halle Berry većini je ostala najzapamćenija po glavnoj ulozi u filmu ‘‘Žena mačka‘‘ kada je gledatelje očarala između ostalog svojom savršenom linijom, a time se svakako može pohvaliti i danas. Slavna Oskarovka na društvenim mrežama objavila je novogodišnju fotografiju u vrlo hrabroj modnoj kombinaciji, a njezini su brojni pratitelji su na to imali samo riječi hvale. Naime, odjenula je tamnozeleni čipkasti body koji je iskombinirala sa zlatnim oversize blejzerom te cipelama na petu.

‘‘Bok 2024.‘‘, napisala je u objavi ispod koje su se nanizali samo pozitivni komentari njezinih obožavatelja. Berry je tako pokazala kako itekako dobro zna što se nosi. Naime, ovakav ‘‘no pants‘‘ trend već je nekoliko mjeseci glavni hit u svijetu mode. Prada je već u svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2023. godine imala prozirne spavaćice nošene kao haljine, dok smo u kolekciji modne kuće Miu Miu imali priliku vidjeti mnogo potkošulja, vidljivih bokserica, suknje koje podsjećaju na odjeću za spavanje te svjetlucave gaćice od cirkona. Glumica se odlučila za čipkasti body koji je naglasio njezinu zavidnu liniju.

image
PROFIMEDIA

Kada je riječ o njezinom privatnom životu, poznata 57-godišnjakinja uglavnom ga drži podalje od očiju javnosti. S bivšim suprugom Olivierom Martinezom ima 15-godišnju kćer Nahlu i 9-godišnjeg sina Macea koje rijetko viđamo u javnosti. Ipak, glumica je nedavno 15. rođendan svoje kćeri proslavila i na Instagramu.

‘‘Jedan od najvećih darova koje mi je svemir dao je moja kći Nahla. Ona je sunce koje nikad ne blijedi i mjesec koji nikad ne zastaje! Pridružite mi se da joj danas poželimo sretan 15. rođendan. Volim te slatki anđele‘‘, napisala je glumica u opisu dirljive objave.

Linker
27. travanj 2024 10:36