Nemate vremena ni ideja?

Od orašara do pulovera, sve što vam treba ovih blagdana pronađite na jednom mjestu

Od poklona za nju, za njega, za najmlađe i najstarije, najdraže i najslađe - na jednom mjestu kriju se simpatične sitnice, simbolični darovi i luksuzni pokloni za sve njih! Zavirite u veliki vodič za božićni shopping Avenue Malla i napravite listu za kupovanje božićnih poklona s kojim nećete razočarati baš nikoga.

Neka ovaj Božić bude poseban i ispunjen toplinom, kao u inat godini koja to nije bila!

Odbrojavanje do Božića opasno se bliži cilju - najljepšem danu u godini, koji svi želimo proslaviti s veseljem u srcu i dragim ljudima za stolom. Ova neočekivana godina zahtjeva da blagdane proslavimo u što manjem broju, što je još jedan razlog da svoje voljene razveselimo poklonima koji će im rastopiti srce, pokazati koliko nam znače te ih nadahnuti da usprkos svemu osjete dio božićne čarolije - zaslužili su to!

Ove zime, više no ikad, cijene se praktični pokloni s malom dozom luksuza na koji smo nekako svi zaboravili, a s obzirom na propisane mjere, najbolje je napraviti dobar popis, svoje imaginarno odijelo Djeda Božićnjaka odjenuti samo jednom te sve što nam je potrebno kupiti na jednom mjestu - od ukrasa do poklona? Avenue Mall savršena je shopping destinacija, na kojoj se kriju vas čeka savršen poklon za baš svaku dragu osobu u vašem životu.

Kako napraviti savršen popis darova koji će rezultirati poklonima koji će vašim najmilijima razvući lice u veliki osmijeh? Naš mali vodič kao da su pisali Djedovi vilenjaci - nikog neće ostaviti nezadovoljnim!

ZA OSOBU KOJA NIKAD NEMA VREMENA ZA SEBE

Bilo da je riječ o mami, sestri, kolegi ili suprugu, osobu koja nesebično daje drugima i sebe uvijek stavlja na posljednje mjesto, najbolje je nagraditi poklonom koji će ju natjerati da zastane i malo se posveti sebi. Luksuzna svijeća s opuštajućim mirisom odličan je izbor, baš kao i fino mlijeko za tijelo ili mirisni kozmetički set za njegu. Topla dekica koja samo zove na čitanje knjige na udobnom kauču, uz okićenu jelku koja svjetluca, još je jedan dobar izbor.

image
Svijeće, Amelie, lijevo: 68,50 kuna, desno: 86,60 kuna
PRESS FOTO
image
Kozmetika L'Occitane en Provence, lijevo: 128,90 kuna, desno: 192, 80 kuna
PRESS FOTO
image
Topla dekica, Women' secret, 160 kuna
PRESS FOTO

ZA OSOBU KOJA UVIJEK NEKUD JURI

Ona ili on stalno su pretrpani obvezama, uvijek u žurbi, puni energije i volje za život, a ponekad i malo zaboravni? Dragu osobu koja ima ludi životni tempo pod božićnom jelkom iznenadite praktičnim darom koji će joj olakšati jurcanje i učiniti ga ugodnijim. Pametni sat osigurat će da svugdje stigne na vrijeme, a bežične slušalice da sve odradi u ritmu muzike za ples.

image
Slušalice, Svijet Medija, 1.599 kuna
PRESS FOTO
image
Pametni sat, Svijet Medija, 1.339 kuna
PRESS FOTO

ZA NAJVEĆEG FANA BOŽIĆA

Svi znamo onu jednu osobu koja voli Božić malo više od svih drugih. Čim krene prosinac, iz ormara vodi božićne pulovere koje godinama skuplja, kiti jelku po najnovijoj "modi s Pinteresta", a blagdanski filmovi u produkciji Hallmarka, kao i klasici poput hita "Sam u kući", na televiziji se vrte od jutra do mraka. Obožavatelja ili obožavateljicu svega što je božićno razveselite originalnim tematskim puloverom kojim će upotpuniti kolekciju, ili knjigom i figuricama iz klasičnog baleta "Orašar".

image
Božićna vesta za nju, Oysho, 299, 90 kuna
PRESS FOTO
image
Božićna vesta, Oysho, 259, 90 kuna
PRESS FOTO
image
Knjiga Orašar, Menart, 299 kuna
PRESS FOTO
image
Figurica Orašara, Amelie, 49,89 kuna
PRESS FOTO

ZA DIVLJE U SRCU

Partijanerici koja bi u normalnim okolnostima u ovo vrijeme pohodila tulum za tulumom, pokažite da ostanak kod kuće ne mora biti tako loš kako se na prvu čini. Svilena potkošulja (koja se nakon povratka na scenu može iskombinirati uz traperice i štikle), umjesto pomalo dosadne pidžame razveselit će vašu ovisnicu o tulumima, a opuštajući proizvodi brenda Rituals, iz linije "Relax" poslati snažnu poruku.

image
Fina slip potkošulja, Women' secret, 160 kuna
FOTOGRAFIJE: PRESS FOTO
image
Douglas, Rituals proizvodi iz linije Realax, lijevo: 159,90 kuna, desno: 109 kuna
PRESS FOTO

ZA TINEJDŽERA U VAŠEM ŽIVOTU

S kupovanjem poklona za tinejdžere, uvijek je ista drama, zar ne? Ne želite biti dosadni i doživjeti još jedno kolutanje očima, a opet znate da je najpametnije kupiti nešto što će zaista koristiti. Pokažite se kao "kul teta" i odaberite nešto što i inače koriste, samo u luksuznijem i profinjenijem izadnju. Vunena kapa ili čarape popularnog modnog brenda svakom će tinejdžeru unaprijediti outfit, a djevojke će oduševiti kozmetika profinjenog beauty brenda, čije si proizvode svojim džeparcem inače ne mogu priuštiti.

image
Poklon paket L'evis čarapa, Müller, 175,90 kuna
PRESS FOTO
image
Božićni poklon paketi s kozmetičkim proizvodima, L'Occitane en Provence, 99,90 kuna po setu
PRESS FOTO

ZA ONE KOD KOJIH PALI SAMO KLASIKA

Što kupiti osobi savršeno organiziranoj osobi koja već ima sve, ne prati trendove i ne luduje za sitnicama koje će potrajati jednu sezonu? Fini komad od kože, poput torbice ili novčanika, čistih, elegantnih linija, zaokružit će modnu kolekciju svake Audrey Hepburn današnjice, dok ni jedan muškarac neće moći odoljeti profinjenom šalu u nekoj neočekivanoj, ali decentnoj boji ili mekanoj majici koja odiše sportskom elegancijom.

image
Kožna galanterija, Mona, torba: 969 kuna, novčanik: 435 kuna
PRESS FOTO
image
Elegantan šal, Müller, 63,50 kuna
PRESS FOTO
image
Muška majica, Gant, 1.165 kuna
PRESS FOTO

ZA ONU JEDNU POSEBNU OSOBU

Na svakoj božićnoj listi, uvijek se nalazi ona jedna osoba zbog koje nam nije važno ako ćemo probiti budžet koji smo si zacrtali. Obično je riječ o nekome koga dobro poznajemo pa si možemo dopustiti nešto intimniji poklon koji će pokazati kako dobro poznajemo dragu nam osobu i osluškujemo njezine želje. Parfem u mirisnim notama koje obožava svaku će ženu ostaviti bez daha, rukavice od kože u glamuroznoj boji podići raspoloženje svaki put kad ih izvadi iz torbice, a lijep komad nakita trajati vječno, baš kao i uspomena na vas.

image
Parfemi Douglas, lijevo: Dolce&Gabbana, 769 kuna, desno; Trussardi, 545 kuna
PRESS FOTO
image
Kožnate rukavice, Gant, 620 kuna
PRESS FOTO
image
Nakit, Prahir, lijevo: 1.360 kuna, sredina: 5.950 kuna, desno: 3.315 kuna
PRESS FOTO

Što god odabrali, darujte s punim srcem i velikim osmijehom, uz čestitku koja će vaše voljene nasmijati i dirnuti. Baš sve što vam je potrebno za ostvarenje čarobnih božićnih trenutaka možete pronaći pod jednim krovom, na omiljenoj shopping destinaciji Avenue Mall!

Linker
19. travanj 2024 04:20