Amas
top 5

Odabrali smo najljepše narukvice ovoga ljeta koje će zadovoljiti i najzahtjevnije trendseterice

I ovoga ljeta iznova smo se zaljubili u narukvice koje su neizostavni komad svakog ženskog stajlinga i odabrali brendove koji će svojim novitetima osvojiti sve fashionistice

Zadarski Amas svojim nakitom promovira poruke sreće, ljubavi i pozitivne energije pa se biseri i anđeli kao simboli ljubavi i sreće izvrsno uklapaju u cijeli koncept. Nježni i delikatni kakvi jesu, biseri imaju status svevremenske elegancije, a ove sezone ih predstavljaju u nekonvencionalnom izdanju, raznolikih, nepravilnih oblika te različitih boja.

Amas
Amas

Dvije iste narukvice nikada nećete pronaći kod brenda Mayanas, jer su sve unikatne, ručno rađene, a svaka ima svoju ljetnu priču. Izrađuju se pletenjem, a naknadno se ukrašuju detaljima poput zakovica, raznih perlica, šarenih pompona, školjkica, bezvremenskih resica i kristala. Asociraju na snažnu, samostalnu i pomalo divlju ženu slobodnog duha, ali opet s dozom nježnosti i romantične ženstvenosti koja izvire svakim njezinim korakom.

Maja Kljaić
Mayanas
Maja Kljaić
Mayanas
Maja Kljaić
Mayanas

Minimalistične narukvice s malim zlatnim oblačićem svojom decentnošću i elegancijom osvajaju već šest godina, a ni ovoga ljeta nisu iznimka. Perleraj Cloud&Co.jewelry narukvice zbog svoje jedinstvenosti ni ovoga ljeta ne mogu ostati nezapažene.

Perleraj Cloud&Co.jewelry
Perleraj Cloud&Co.jewelry
Perleraj Cloud&Co.jewelry
Perleraj Cloud&Co.jewelry

Vesele i razigrane boje koje će upotpuniti svaki styling ove sezone donosi i brend Borboleta čije narukvice na svilenom končiću čine mali simboli ljubavi i sreće, kao što su srebrni ili pozlaćeni leptir te zvijezda i srce. Njihov slogan 'Happy girls are the prettiest' dočarava misao kako je ljepota upravo u sitnicama koje nas čine sretnima.

Borboleta
Borboleta
Borboleta
Borboleta

U anđele čuvare vjeruju dizajnerice koje stoje iza brenda Guardian Yolo, a koji su njihov zaštitni znak. Privjesci s likom anđela u srcu, anđela s krilima ili stiliziranog anđela oblikovani su s plemenitim metalima, srebrom i zlatom.

Guardian Yolo
Guardian Yolo
Guardian Yolo
Guardian Yolo

Linker
19. travanj 2024 20:03