antiteza skinny jeansu

Ovaj model hlača je opet hit: Slavne dame poludjele su za njim, a mi znamo kako ih nositi na posao

Ako su se hlače niskog struka uspjele ponovo nekako ugurati na modne piste i u naše ormare (neki im se još uvijek odupiru), onda ne čudi što su se vratile i široke cargo hlače.

Trendovi iz devedesetih i 2000-ih još uvijek se vraćaju, a najnovijeg "starog" pomalo smo i zaboravili. Riječ je o hlačama sa širokim nogavicama, posebice cargo modelu s džepovima sa strane kojeg smo nekada nosili s uskim topićima i otkrivali pupak, no sada imaju i veću svrhu.

Naime, kako je proljeće ipak varljivo godišnje doba, u širokih hlačama dovoljno je toplo, ali i dovoljno hladno za vremenske (ne)prilike pa možemo nositi čak i na posao uz neki fora blejzer i neće izgledati šlampavo.

image

Bella Hadid

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Neke slavne dame već tjednima "žive" u ovim hlačama poput manekenki Hailey Bieber ili Belle Hadid koje ih kombiniraju s uskim t-shirtima, tenisicama i vestama.

Čitajte i: Ove modele ćete obožavati čak i ako niste ljubitelji šešira: Najljepši izbor za ljeto 2022.

Široke hlače postale su redovit komad u Rihanninom stilskom izričaju - sjetite se samo da je u širokim trapericama prošetala New Yorkom i pritom otkrila da je trudna.

image

Rihanna i A$AP Rocky

AVALON/PROFIMEDIA

Ako se pitate s čim ih kombinirati i kakvu obuću nositi s takvim modelom hlača, rješenja su jednostavna - niže žene odlično će izgledati ako ih nose sa sandalama s visokom petom, dok ih visoke mogu isfurati i s tenisicama. Za business casual look kombinirajte cargo hlače, košulju opuštenog kroja, otvorene čizmice i neku vjetrovku ili sako.

Da vam olakšamo potragu, našli smo nekoliko modela u popularnim web trgovinama:

image

Cargo hlače, Urban Outfitters, 569, 79 kuna.

NORDSTROM
image

Svečane cargo hlače, Stradivarius, 199,90 kuna.

STRADIVARIUS
image

Cargo hlače, Zara, 299,90 kuna.

ZARA
image

Cargo hlače, Pull & Bear, 199,90 kuna.

PULL & BEAR
image

Cargo hlače, Pull & Bear, 249,90 kuna.

PULL & BEAR
Linker
12. travanj 2024 18:15