MODNI DODACI

Ove modele ćete obožavati čak i ako niste ljubitelji šešira: Najljepši izbor za ljeto 2022.

Osim kreme za sunčanje, razmislite o tome da svoj proljetni i ljetni izgled dopunite jednim od najboljih šešira za sunčanje ove sezone.

Ako niste pronašli šešir za sunce koji ne želite gurnuti u svoj kofer ili nositi u avionu, niste naišli na onaj koji zaista volite. Naša misija je da vam to olakšamo uz elegantnu verziju klasičnih šešira za plažu. Nakon što pronađete svoj omiljeni ljetni šešir, postat će vaš omiljeni dodatak, i što je najvažnije, pomoći će zaštititi vašu kožu.

Šešir od pamuka najbolji je kada želite prikriti lice da vam sunce ne pada u oči, ali i ako želiti upotpunite svoj izgled na ljetni modni outfit. Heklani šešir odličan je za sunčanje na visokim temperaturama, dok platneni šešir širokog oboda možete iskoristiti za popodnevno vrtlarenje jednako kao i šešir s grosgrain vrpcom kada idete u šetnju.

image

Modeli s vrpcama

PEXELS
image

Šeširi su ove sezone apsolutni hit

PEXELS

Izdvojili smo najbolji izbor modela u rasponu od odvažnih svijetlih do svestranih neutralnih. Što god planirali za sljedećih nekoliko mjeseci, bilo da se radi o izletima vikendom na plažu ili pikniku u parku, bit ćete uzbuđeni da zgrabite svoj novi ljetni šešir prije nego što izađete na vrata.

image

Heklani šešir
MANGO
249.00kn

MANGO
image

Karirani šešir uskog oboda s perlicama
ZARA
99.90kn

ZARA
image

Šešir od rafije
MANGO
199.90KN

MANGO
image

Tkani šešir s kontrastnom trakom
ZARA
199, 90kn

ZARA
image

Pusteni sesir
ZARA
199. 90 kn

ZARA
image

Bucket šešir izrađen od mješavine pamuka i jute
ZARA
139.90kn

ZARA
image

Šešir uskog oboda s uzorkom
ZARA
129.90kn

ZARA
image

Platneni šešir sukog oboda,
ZARA
129.90kn

ZARA
Linker
16. travanj 2024 11:43