Zimmermann uzorci

 GLORIA EDIT/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
5 ključnih

Ovi uzorci dominirat će jesenskim kombinacijama: Donosimo prijedloge koje već možete nositi

Razigrajte garderobu primjetnim printovima i vječnim sezonskim klasicima.

Razigrajte garderobu primjetnim printovima i vječnim sezonskim klasicima.

Tranzicija iz ljetne u jesensku sezonu, ma koliko uzbudljiva bila, često donosi modni minimalizam. Barem kad je kolorit u pitanju. Crni, smeđi, sivi i modri tonovi uglavnom su paleta na koju se većina oslanja pri biranju svakodnevnih odjevnih komada, a uglavnom bude riječ o jednostavnim monokromatskim komadima koji se ni po čemu ne ističu. Prava je to šteta jer jesen je idealna za razigravanje kombinacija zanimljivim uzorcima i spojevima boja koji će biti izvrstan kontrast monotoniji sivog vremena. Sjajne modne vijesti ove jeseni dolaze u formi pet interesantnih uzoraka koji dominirali pistama, a sad je vrijeme da ožive i street style. I dok su neki, poput kariranog printa, već dobro znani klasici bez kojih je ova sezona nezamisliva, drugi će unijeti dašak svježine u svaku capsule garderobu.

Karirana fantazija

Omiljeni jesenski uzorak ove godine dolazi u malo svjetlijoj paleti boja koja će zamijeniti dosadašnje neutralne favorite. Najpoželjnije će biti jarke nijanse primarnih boja, no vrlo dobar odabir bit će i nježnija izdanja plave, ružičaste, žute i zelene boje. Kao i do sad najčešće će se nositi na sakoima, ali će jednako poželjan karirani uzorak biti i na suknjama, haljinama, hlačama i modnim dodacima.

image

Zimmermann/MSGM;Farfetch (858 €)/Mango, 79,99 €/Lacoste;Ne-a-Porter (140 €)

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT/PROMO

Zmijski print

Konkretno onaj ukraden s pitona. Snažan, odvažan i vrlo hrabar namijenjen je za sve željne isticanja i ostavljanja dojma. Kako ćete ga uklopiti najviše će ovisiti o vašim stilskim preferencijama, no najsigurniji odabir uvijek će biti efektne čizme i torbica. Međutim, za one koje žele biti primijećene najbolja će svakako biti haljina koja na sebi nosi uzorak pitona, u dnevnoj varijanti nešto duža i blago predimenzionirana kako biste je mogli remenom uhvatiti u struku, a za večer su namijenjene izazovni uski krojevi u svim duljinama.

image

ROKH/H&M (22,99 €)/Liu Jo (159 €)/Maryana Block;Nordstrom (250,40 €)

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT/PROMO

Jesenski cvjetni buket

Smjenu sezona prati i smjena na tronu cvjetnih uzoraka. Tako će ljetne vibrantne nijanse zamijeniti prigušeniji, ali i dalje primjetni, tonovi na gustom cvijeću. Bogate i duboke nijanse crvene, zelene i modre dat će mističan prizvuk looku bez da izgube onu romantičnu stranu zbog koje obožavamo cvjetne uzorke. I baš kao u toplim sezonama, tako i ovoj jesenskoj cvijeće najviše voli haljine, suknje i raskošne bluze.

image

Emilia Wickstead/COS (115 €)/Batsheva;Net-a-Porter (210 €)/H&M (34,99 €)

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT/PROMO

Poslovne prugice

Uzorak tankih prugica nekad je slovio za klasik poslovne garderobe, a onda kao da je pao u zaborav. srećom, kao i brojne retro hitove, ponovo je izvučen na svjetlo dana i vraćen među najjače uzorke sezone kao dio anti-trend pokreta. Power odijelo ponovo odiše istom jačinom kao nekad i nošenjem stvara osjećaj moći. Bilo da ga nosite kao spoj hlača i sakoa ili ovaj set razdvojite i uparite s pletivom imat će istu snagu bezvremenskog poslovnog uzorka.

image

Yves Saint Laurent/Mango (179,99 €)/Zara (69,95 €)/Scotch & Soda; Nordstrom (145,57 €)

LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT/PROMO

Novi barok

Damast kao luksuzan i detaljan uzorak ušao je na velika vrata ovosezonskih trendova. Iako ga možda nećemo nužno nositi dok trčimo na posao za posebnije će prigode biti itekako poželjan. Haljine, teksturirane bluze i gotovo svaki komad koji možete povezati s baroknim razdobljem nosit će damast uzorak i dati dozu elegancije i vintage efekta kad se želite osjećati posebno raskošno. Tražite li uzorak koji će sofisticiranost vaše garderobe podići na novu razinu ovaj će trend biti idealan za vas.

image

Carolina Herrera/Mango (119,99 €)/Momoni (198 €)/H&M (39,99 €)

JONAS GUSTAVSSON/COURTESY OF CAROLINA HERRERA/PROMO
Linker
27. travanj 2024 02:49