STUDIO ALI/PROMO
MADE IN ITALY

Ovo ljeto uživajte na plaži uz hedonistički orijentiran F**K

Trideset godina tradicije živopisnog brenda pokucalo je na vrata hrvatskog tržišta.

Trideset godina tradicije živopisnog brenda pokucalo je na vrata hrvatskog tržišta.

Najprodavaniji talijanski brend kupaćih kostima, ekscentričnog imena F**K odnedavno je dostupan u Hrvatskoj. Provokativna i pozitivna želja da se sloboda izrazi karakteristika je ovog energičnog brenda koji se na modnoj sceni ističe svojim Beach, Intimate i Outer linijama.

image
STUDIO ALI/PROMO

Brend, sinonim za 100% Made in Italy dizajn, pažnju na detalje, izvrsno znanje, iskustvo i kvalitetu, na hrvatsko su tržište uveli Nataša Ružić i Ivan Rajčić. F**K svaki dan iznova potvrđuje svoju vrijednost te nastavlja diviti svojim odjevnim predmetima. Afirmira snažan i intenzivan stil u kojem nikad nećete zaboraviti uživati u životu.

image
ALI RELATA
image
ALI RELATA

Smisao brenda upravo je apsolutni hedonizam. Kolekcije prepune životopisnih boja i uzoraka pozivaju vas da se opustite uz more. Osim kupaćih kostima, F**K nudi širok izbor modnih detalja za plažu, od torbi, šešira sve do haljina i parea, a jednako oduševljavaju muškom, žensko i dječjom kolekcijom.

image
MICHELE CARDO

Neovisno o stilu, F**K donosi nešto za svakoga. Asortiman možete pogledati na web stranici totalin.store ili u trgovini u shopping centru Joker na adresi Put Brodarice 6 u Splitu.

Linker
27. travanj 2024 08:06