nova kolekcija

Ovo su ključni komadi za novu sezonu: Šest trendova za hladnije dane

U neodoljivnom okruženju obale Jadranskog mora, proteklog vikenda Tivat je postao epicentar svjetske mode ugostivši mnogobrojne uzvanike na ekskluzivnom predstavljanju jesensko-zimske kolekcije jednog od najpoznatijih talijanskih modnih brendova.

Talijanski brend Pinko je predstavio ekskluzivne komade koji su oduševili publiku na crnogorskoj reviji. Među uzvanicima su kao hrvatske ambasadorice brenda prisustvovale Elena Dizdar i Anamaria Raič, a gosti su imali priliku ekskluzivno vidjeti i iskusiti najnovije kreacije talijanskog brenda, čija je estetika sinonim za eleganciju i sofisticiranost.

image
PINKO REVIJA

Kolekcija za sezonu jesen/zima 2023. donosi revolucionarne krojeve, pažljivo birane tkanine, i beskompromisni stil. Inspirirana snažnom ženom, kolekcija se ističe bojama jeseni i elegancijom zime. Od kaputa i jakni, preko luksuznih haljina i odijela, do modnih dodataka, svaki komad odražava suptilnu harmoniju tradicije i inovacije. Kolekcijom dominiraju bogate boje poput crne, bijele, narandžaste, bordo, ciklame i tirkizne, ističući se svojom eklektičnom paletom i dizajnom.

image
PINKO REVIJA

Ključni komadi za hladnije dane

Kožne bikerske jakne i oversized kaputi

Ikoničke kožne bikerske jakne produženih krojeva i oversized jakne i kaputi, kombinirajući stil s funkcionalnošću za moderan i sofisticiran izgled.

image
PROMO

Hlače od ekološke kože

Hrabri i samopouzdani modni izbori s hlačama od ekološke kože i uzorkom sjajnog krokodilskog printa. Ovi komadi pružaju statement izgled koji privlači pažnju i izražava individualnost.

image
PROMO

Naglašena ramena

Klasični krojevi dobivaju modernu notu uz naglašena ramena, dodajući dozu sofisticiranosti i samopouzdanja svakom outfitu.

image
PINKO REVIJA

Ženstvene haljine

Kolekcija uključuje duge ženstvene haljine koje omogućuju bezvremensku eleganciju i samosvjesnost, dok mini haljine od ekološke kože dodaju dozu provokacije i moderne ekstravagancije.

image
PROMO

Ženstvena odijela

Pinko naglašava moć ženstvenih odijela koja istovremeno odišu elegancijom i autoritetom, pružajući savršen balans između muškog i ženskog stila.

image
PROMO

Modni dodaci

Široka paleta modnih dodataka uključujući salonke, čizme i Love Bag torbice koje će upotpuniti i obogatiti svaki outfit.

image
PROMO
Linker
25. travanj 2024 15:17