NOVA KOLEKCIJA

Ovo su najtraženiji badići koje nosimo ove ljetne sezone!

BÉBÉ by Dunja ima novu kolekciju koja nas je oduševila krojevima i chic jednostavnošću.

Prije dvije je godine poznata influencerica i poduzetnica Dunja Jovanić iz Beograda izbacila svoju prvu liniju kupaćih kostima koja je postala prepoznatljiv brend BÉBÉ by Dunja. Ovogodišnju kolekciju BÉBÉ #SWIM23 čine super basic modeli koji istovremeno pružaju neodoljivu eleganciju.

image
DUšAN PETROVIĆ

Ovi kupaći kostimi dizajnirani su tako da se prilagode svakom tijelu s ciljem da se svaka žena osjeća samouvjereno i predivno dok uživa na moru, bazenu ili pak samo na suncu.

image
DUŠAN PETROVIĆ
image
DUšAN PETROVIĆ

Niti jedna žene neće proći neprimijećeno noseći kupaće iz ove kolekcije koju čine zemljani tonovi koji odišu toplinom prirode i vibrantni tonovi koji će privući pažnju.

Ove je godine u ljetni asortiman unesena posebna dodatna podrška za grudi, kako bi sve grudi izgledale odlično u svim modelima. BÉBÉ brend želi da se svaka žena osjeća samopouzdano i udobno i da uživa u svom tijelu, bez obzira na veličinu ili oblik.

image
DUšAN PETROVIĆ
image
DUšAN PETROVIĆ
image
DUšAN PETROVIĆ

Kao i svaka kolekcija ovog brenda do sada, i ova je prepuna komada koji brzo postaju savršena “uniforma” za ljetne aktivnosti kao što su kupanje, uživanje na brodu ili druženje pored bazena na nezaboravnom tulumu. Uz novu BÉBÉ #SWIM23 kolekciju svaka će žena moći opušteno uživati u ljetnim danima.

Spremite se zasjati na plaži u BÉBÉ #SWIM23 kolekciji dostupnoj ovdje.

Linker
20. travanj 2024 21:47