Usher

 INSTAGRAM
novi modeli

Ovu kolaboraciju nitko nije očekivao: Usher je zaštitno lice muške kolekcije Kim Kardashian

Nakon što je osvojila svijet svojim SKIMS brendom, Kim Kardashian najavila je da će od 12. veljače biti moguće kupiti novu kolekciju muškog donjeg rublja.

Nakon što je osvojila svijet svojim SKIMS brendom, Kim Kardashian najavila je da će od 12. veljače biti moguće kupiti novu kolekciju muškog donjeg rublja.

Kada je lani najavljeno kako će Usher nastupati u poluvremenu legendarnog finala američkog nogometa odnosno na Super Bowlu, mnogima je to bilo veliko iznenađenje jer pjevač je najveću popularnost imao prije nekoliko godina. Ipak, organizatori su bili sigurni da žele upravo njega, pa će tako r‘n‘b glazbenik nastupiti u Las Vegasu 11. veljače kada je ovogodišnji Super Bowl. I dok se priprema na nastup koji mu garantira milijunsko gledateljstvo, našao je Usher vremena za poziranje. Naime, upravo je on novo zaštitno lice brenda Kim Kardashian. Poduzetnica Kim odlučila je kako će od 12. veljače stiže nova kolekcija muškog donjeg rublja. Samo dio kampanje je Kim podijelila na društvenim mrežama, a reakcije nisu izostale.

Naime, fotografije na kojima 45- godišnji glazbenik pozira u boksericama i majicama iz nove kolekcije, ali ujedno i pokazuje djelić svog istreniranog tijela, oduševile su, ali i zbunile mnoge obožavateljice brenda. Naime, dok u videu koji je Kim objavila, Usher pozira s čačkalicom u ustima, na fotografijama u ruci drži breskvu. Zbunilo je to mnoge.

"Zašto on drži breskvu?" "Ne razumijem", "Što su željeli reći s tom breskvom", samo je dio komentara. No, čini se kako je ovo kolaboracija u kojoj oboje strane imaju dobit. Naime, glazbenik će u suradnji s SKIMS-om izdati i svoj novi album "Coming Home" koji izlazi 9. veljače, a dio vizuala bit će upravo breskva, barem prema pisanju američkih medija. Naime, posebno izdanje albuma s bonus singlom "Naked" bit će moguće kupiti samo na službenim stranicama Kardashian brenda.

Čini se kako su i Kim i Usher odlučili da će hype koji će gotovo sigurno nastati nakon Super Bowla iskoristiti u marketinške svrhe.

Usher je tek posljednje slavno lice koje je odlučilo surađivati sa SKIMS-om. Naime, nedavno je Lana Del Rey bila zaštitno lice kolekcije za Valentinovo, a surađivali su i sa zvijezdama serije "Bijeli lotus" Simonom Tabasco i Beatrice Grannò. A lani kad je krenula samo s dijelom svoje muške kolekcije, zaština lica su joj bile NBA zvijezda Shai Gilgeous-Alexander, igrač NFL-a Nick Bosa i brazilska nogometna superzvijezda Neymar Jr.

Linker
28. travanj 2024 16:10