Love second hand

Pet trendova koje je bolje potražiti u second hand nego u high street ponudi

Pet modnih trendova obilježit će jesensku sezonu, no ne morate se baciti u veliki trošak kako biste ostali ‘in‘ - neke od komada možda već posjedujete, a neke pronađite iz druge ruke!

Prilikom spominjanja sezonskih trendova, često se spominju "bezvremenski komadi" i "modni klasici" kao oni na koje treba obratiti pažnju. Kako je sama priroda mode ciklična, sve ono što se nosilo nekada svakih desetak ili dvadeset godina vraća se u fokus. Dakle, isplati se uložiti u kvalitetne modne komade koji će odoljeti vremenu i nošenju te će trajati i godinama nakon.

image

Kožne jakne iz ponude Pandana

PRIVATNA ARHIVA

Primjerice, sada u maminom ili bakinom ormaru možete pronaći sakoe, kapute ili torbe koji su danas jednako trendi i poželjne. A ako ste iscrpili obiteljsku arhivu, umjesto u high street dućane, u potrazi za trendi odjećom za nadopunjavanje garderobe bolje je zaviriti u ponudu second hand i vintage trgovina - izbor je danas veći no ikada pa su na raspolaganju online i fizičke adrese. Osim što ćete naići na kvalitetnije modne komade, u second hand komadima sigurno nećete naići na nekoga tko nositi istu odjeću poput vas. Ekološka komponenta u cijeloj priči se podrazumijeva. Izdvojili smo zato nekoliko ovojesenskih trendova koje ćemo potražiti iz druge ruke.

Oversized sako naglašenih ramena

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Kožne jakne

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Plisirane suknje

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Pletiva i puloveri

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Poslovne muške košulje

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
Linker
16. rujan 2023 16:03