Nova kolekcija

Pliš, šljokice i koža: Domaća dizajnerica Ogi Antunac pokazala kako zamišlja zimsku modu, pogledajte

Kako bi pokazala svu raskoš svog dizajna, sve je nadopunila svojim prepoznatljivim LINK statement jaknama koje su već godinama nezaobilazan modni detalj trendseterica.

Neki od nas su jedva dočekali zimu zbog zimskih radosti dok su pak oni drugi jedva dočekali zimu zbog mogućnosti umatanja u najfinije tople materijale kojima nas već sezonama oduševljeva Link by Ogi.

Ove zime Ogi je za nas pripremila tri priče kroz koje provlači it materijale - pliš, šljokice i naravno kožu.

image
PRESS
image
PRESS

Čitajte i: Nova limitirana kolekcija domaće dizajnerice ima sve što vam je potrebno za dane kod kuće

“Htjela sam u ovu limited edition kolekciju uklopiti sve one materijale u kojima se ja osjećam ugodno . Pliš, šljokice i koža savršeno se nadopunjuju u dnevnom i večernjem izdanju, a upravo je to poanta cijele ove kolekcije.” objasnila nam je dizajnerica Ogi Antunac.

image
PRESS
image
PRESS

Nova božićna kolekcija napravljena je za sve one koji vole kombinirati komplete koji savršeno funkcioniraju kroz casual look ali i koji se mogu transformirati u potpuno stylish look za neki izlazak.

Kako bi pokazala svu raskoš svog dizajna, Ogi je sve nadopunila svojim prepoznatljivim LINK statement jaknama koje su već godinama nezaobilazan modni detalj trendseterica.

image
PRESS
image
PRESS

Naša inovativna dizajnerica Ogi Antunac i ovoga puta obratila se talentiranoj fotografkinji Sanji Jagatić kako bi na najbolji mogući način pretočila svoj dizajn u prepoznatljiv vizualni stil koji već godinama njeguje. U ulozi modela našla se prekrasna Korina Brečić iz Talia agencije dok make up potpisuje Nina Pejnović.

Čitajte i: Crna gužvana eko koža, visoki sjaj i petrolej boja kao najveći trendovi iduće sezone

Novu kolekciju kolekciju mozete pronaći na link-by-ogi.com, a na službenom Instagram profilu branda pratite sve novosti koje za Vas priprema Link by Ogi.

Linker
22. veljača 2024 14:27