najbolje odjevene Vogue

 PROFIMEDIA/SHUTTERSTOCK
Nezaboravna izdanja

Popis koji smo čekali: Vogue je odabrao najbolje odjevene slavne žene u 2023. godini

Kako se polako približavamo kraju godine, došlo je vrijeme da se prisjetimo koja su nam to slavna imena ‘‘servirala‘‘ najbolje modne trenutke.

Kako se polako približavamo kraju godine, došlo je vrijeme da se prisjetimo koja su nam to slavna imena ‘‘servirala‘‘ najbolje modne trenutke.

Jedan od najcjenjenijih modnih magazina na svijetu, Vogue, tradicionalno je i na kraju ove godine objavio svoju listu najbolje odjevenih slavnih osoba. Mnoge poznate trendseterice i zvijezde oduševile su nas svojim upečatljivim i inovativnim modnim kombinacijama te dokazale da su prave ikone stila. Jedna od njih bila je mlada glumačka zvijezda Taylor Russell koja je pronašla put do medijske pažnje zahvaljujći ulozi u filmu Luke Guadanjina, ‘‘Bones and All‘‘. Već nakon jednog od prvih njezinih pojavljivanja na crvenom tepihu u Veneciji, modni je svijet primijetio njezin potencijal.

image

Taylor Russell ove je godine pokazala da vjerno prati modu

PROFIMEDIA

Osim nje, svojim se specifičnim modnim stilom ove godine istaknula američka glumica i model Hunter Schafer. Schafer, koja se proslavila ulogom u HBO seriji ‘‘Euforija‘‘, na premijeri filma ‘‘Igre gladi: balada pjevica i zmija‘‘ u Londonu privlačila je poglede fenomenalnim stylingom. Naime, glumica je isfurala Pradinu metalik zlatnu kombinaciju koja se sastojala od grudnjaka, bolera i maksi suknje. Kasnije je također oduševila na premijeri u Los Angelesu kada se odlučila za svjetlucavu haljinu ukrašenu resicama i svjetlucavim elementima koji su bili jedan od najvećih ‘‘it‘‘ detalja na kreacijama ove godine.

image

Hunter Schafer ove je godine oduševljavala svojim fantastičnim stylinzima

PROFIMEDIA/SHUTTERSTOCK

Iako od Rihanne nikada ni ne očekujemo ništa manje, ove nas je godine apsolutno osvojila svojim modnim odabirima. Naime, gdje god se pojavi, 35-godišnja pjevačica jednostavno oduševljaca. Tako je istančani modni ukus još jednom iskazala na predstavljanju svoje Fenty x Puma kolekcije, a glavna zvijezda njezinog outfita bila je neobična ljubičasta jakna koja izgleda kao 2u1 komad, odnosno kao da je na kožnu jaknu ušila raskošnu ljubičastu bundu od umjetnog krzna. Intenzivna ljubičasta savršeno se slagala s njezinim Creeper Phatty Puma tenisicama koje je dizajnirala. Osim ove zanimljive kombinacije, Rihanna je i kao trudnica oduševljavala outfitima. Od glamuroznih i senzualnih pa sve do klasičnih ležernih, još je jednom pokazala zašto je na glasu kao jedna od najvećih ikona stila.

image

Gdje god se pojavi, Rihanna jednostavno oduševi

PROFIMEDIA

Trendseterica i manekenka koja nas nikad ne razočara kada je riječ o modnom izričaju je i Kendall Jenner. To je, dakako, prepoznao i sam Vogue koji ju je smjestio na ljestvicu najbolje odjevenih ove godine. 28-godišnja članica Jenner-Kardashian klana oduševljavala je svojim sylinzima, od duge poluprozirne crvene haljine modne kuće Fendi u kojoj je izgledala senzacionalno pa sve do ležernih sportskih izdanja koje uvijek nosi bez greške.

image

Kendall Jenner ikona je stila, a to je dokazala i ovogodišnjim modnim odabirima

PROFIMEDIA

Otkad je Beyoncé u svibnju ove godine započela svoju Renaissance turneju, pop diva je na scenu donijela jedinstvene srebrne outfite. Noseći Mugler, Alexander McQueen i Balmain kombinacije posebno dizajnirane samo za nju, stil pjevačice ove je godine bio obilježen glamurom, metalik sjajem, šljokicama te ostalim svjetlucavim elementima koji su se pokazali kao jedan od must-have detalja sezone.

image

Pjevačica je ove godine bez greške furala šljokice, metalik sjaj i svjetlucave elemente

PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 00:26