Modni izbor dana

Popularna Chanelova torbica dobila je high street inačicu

Torba Chanel 22 dobila je status najtraženije istog trenutka kada je zapažena u kolekciji francuske kuće za ljeto 2022. godine.

Umjesto klasičnog oblika torbice po kojima je francuska kuća poznata, Chanel je 2022. godine predstavio vrećastu shopper torbu rađenu od kože, prošivenog dizajna i s dodatkom lanca. Ležernijeg i pomalo boemskog duha, torba je odmah proglašena novim ‘it‘ modelom francuske modne kuće, a ubrzo nakon toga počeli smo je viđati u kombinacijama svjetskih trendseterica i obožavateljica Chanela. Dostupna je u tri veličine, a najpovoljnija od njih dolazi po cijeni od pet tisuća dolara.

Za ovu jesen, high street kuće predstavile su shopper modele inspirirane Chanelovim - torbe od glatke i brušene kože vidjeli smo u novim kolekcijama brendova Zara i Mango, a cijena je, naravno, daleko povoljnija od one Chanelove. U Mangu možete pronaći torbu od brušene kože u camel nijansi koja je ukrašena tankim zlatnim lancem, a Zarin model također dolazi s lancem koji se nosi preko ramena, dok je trenutno dostupna samo ona u prljavobijeloj nijansi. Kako se za jesen predviđa dominacija velikih, praktičnih torbi koje će zamijeniti one minijaturne, shopper modeli poput ovih sigurno će postati iznimno traženi - ako razmišljate o novoj torbi za jesen, ova dva modela naš su prijedlog.

image

Torba od brušene kože Mago (69,99 eura)/
torba od glatke umjetne kože Zara (22,95 eura)

PROMO
Linker
21. travanj 2024 01:14