ZIMSKI TRENDOVI

Poznate Hrvatice otkrile su nam što će nositi ove jeseni i zime

Popričali smo s gošćama modne revije dvojca Elfs i doznali koja je Indirina omiljena zimska boja, hoće li se Matija Vuica po snijegu odreći sandala i koji je omiljeni zimski trend Mije Dimšić.

Nakon niza uzbudljivih revija u najvećim svjetskim modnim prijestolnicama, dašak stila i glamura stigao je i u Zagreb zahvaljujući modnoj platformi Atelier. Na Zagrebačkom Velesajmu domaći i regionalni dizajneri su kroz tri večeri predstavili svoje nove kolekcije i privukli niz poznatih lica iz svijeta mode i showbizza.

Događaj je otvorila samostalna revija popularnog modnog dvojca Elfs, iza kojeg stoje Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić. Pistom je uz energični nastup Aklee Neon prošetalo tridesetak manekenki u slojevitim jesenskim modnim kombinacijama, a najviše su se istaknule glamurozne maksi haljine i upečatljivi kaputi pastelnih boja.

Iz prvog reda reviju je promatrala pjevačica Indira Levak, odjevena u baršunastu haljinu s Elfs potpisom. Odlično raspoložena Indira otkrila nam je koje boje i materijale preferira u zimskim danima, ali i gdje nabavlja svoje omiljene kapute i sakoe.

Njezina kolegica Mia Dimšić također nije krila oduševljenje Elfs komadima, a s nama je podijelila koji su njezini najdraži komadi za hladne dane. O modnim temama smo popričali i s voditeljicom Tatjanom Jurić, a cijelu je priču zaokružila modna dizajnerica Matija Vuica otkrivši nam sve o svojoj najvećoj strasti - cipelama s vrtoglavo visokim petama.

Linker
18. travanj 2024 18:23