U ljeto sa stilom

Prijavite se na Gloria newsletter i osvojite poklon bon u Deichmannu u iznosu od 125 eura!

Znamo gdje se nalaze top modeli ljetnih cipela, a kako biste ljeto dočekali sa spremnom garderobom, darujemo vas vrijednim poklon bonom!

S prvim danima srpnja i visokim temperaturama možemo reći da je ljeto već naveliko počelo, a samim tim i naša garderoba je spremna za ljetnu sezonu. Jednu od glavnih uloga imaju, naravno, ljetne cipele i udobne natikače u kojima neopterećeno provodimo dane, bilo da smo na vrućem asfaltu ili na plaži.

Kako biste spremni zakoračili u pravo ljetno raspoloženje, darujemo tri bona od 125 eura koje možete iskoristiti za shopping u Deichmannu.

Dobitnici su:

Željka Marić, Slavonski Brod

Barbara Ivančić, Pula

Slađana Rados, Samobor

Nagrađujemo tri najkreativnija odgovora. Ne propustite se uključiti, a pravila nagradnog natječaja nalaze se na linku.

Ravnih, udobnih i stylish modela natikača nikada nije dovoljno, osobito jer se u ponudi nalaze modeli različitih stilova, nijansi i detalja koji služe kao "začin" svakoj ljetnoj modnoj kombinaciji. Zavirili smo u aktualnu Deichmann ponudu i oduševili se ponudom koja nudi sjajne modele za svaku priliku i različite ukuse - bilo da tražite japanke, natikače na platformu, one za dnevne prilike ili cool modele koji upotpunjavaju večernje kombinacije, ponuda ljetne obuće neće razočarati niti najzahtjevnije.

Linker
25. travanj 2024 11:19