Nova kolekcija

Profinjenost, elegancija i bogate teksture s Kaftan studio potpisom

Kaftan studio iznova akcentira žensko samopouzdanje, gracioznost, ljepotu i prirodnu eleganciju i predstavlja modele pogodne za razne svečane prilike i posebne trenutke.

Nova kolekcija Kaftan studija namijenjen je ženama koje cijene kvalitetu i najfinije umijeće kreacije. Kolekcija se sastoji od 30 outfita, jasnih linija, bogatih tekstura, nijansiranih u pastelnim, zlatnim, crvenim i bijelim tonovima s predimenzioniranim floralnim motivima. Materijali su namjenski dizajnirani od strane kreativnog dvojca, a modeli zatim pažljivo finalizirani sada već dobro poznatim dizajnerskim potpisom Kaftan studija.

image

Kaftan studio kampanja

EDVIN KALIć
image

U kolekciji je 30 outfita

EDVIN KALIć

Kaftan studio, tvrde, jedan je od najuspješnijih dizajnerskih ateljea u regiji, čije kreacije nose mnoge svjetske zvijezde koje su njihov dizajn prezentirale na skoro svim prestižnim eventima u svijetu od dodjele Oscara, Golden Globea, Berlinalea do Cannesa.

image

U novoj kolekciji dizajnerski dvojac poigrao se s predimenzioniranim floralnim motivima

EDVIN KALIć
image

Kolekciju predstavljau modeli Amra Čerkezović i Selma Hadžiosmanović

EDVIN KALIć
image

Novom kolekcijom dominiraju jasne linije bogatih tekstura

EDVIN KALIć

Također ovaj bosanskohercegovački dizajn studio ostvaruje izuzetne suradnje s modnim stilistima na globalnoj modnoj sceni, koje rezultiraju vrhunskim editorijalima objavljivanim u najprestižnijm modnim magazinima i umjetničkim publikacijama u svijetu.

image

Ovaj dizajn studio ostvaruje izuzetne suradnje s modnim stilistima na globalnoj modnoj sceni

EDVIN KALIć
image

Za frizure je bila zadužena Meliha Višća

EDVIN KALIć
image

Make-up potpisuje Renata Ponjević

EDVIN KALIć

U dizajnerskoj filozofiji Kaftan studija od samih početaka je iskreno nastojanje da svakoj ženi za koju dizajniraju pruže vrhunsko dizajn iskustvo i custom-made kreacije koje će ih u svim prilikama činiti gracioznim i elegantnim.

image

Pored bijele i pastelnih tonova, u kolekciji su i crveni te zlatni komadi

EDVIN KALIć
image

Haljina iz nove kolekcije Kaftan Studija

EDVIN KALIć
Linker
15. travanj 2024 00:45