Modni izbor dana

Pronašli smo romantični kaput koji može biti zvijezda svake modne kombinacije

U novoj kolekciji brenda Reserved pronašli smo kaput koji će ukrasti sve poglede.

Polako se pripremamo za toplije i proljetne dane, a kaput kojeg smo pronašli u ponudi kuće Reserved uklapa se u pojam ‘it‘ proljetne modne kombinacije. Lagani kaput od žakarda ukrašen je motivom sitnog cvijeća i mašnama koje se nalaze na ramenima. S obzirom da kombinira tamne nijanse, podsjeća na goth estetiku koja je prožeta romantičnim duhom.

Uz ovaj kaput, Reserved je predstavio još nekoliko komada u istom uzorku - komplet suknje, košulje ili mini haljina mogu se nositi ispod njega za potpuno usklađeni modni look, a zamišljamo ga nositi uz mokasinke na robusnu platformu, balerinke ili pak visoke čizme ili gležnjače.

image

Kaput od žakarda Reserved (159,99 eura)

Kaput će poslužiti kao idealni komad koji podiže svaki jednostavni look, a zbog materijala i uzorka prigodan je i za svečane prilike. Podsjeća nas na vintage romantiku i zanesenu ženstvenost s pomalo darkerskim tonom - estetiku kojom se vodi dizajnerica irska dizajnerica Simone Rocha. Za kaput je potrebno izdvojiti 160 eura, a vjerujemo da će poslužiti kao stalna modna opcija dostupna u ormaru i sezonama nakon kupovine.

Linker
18. travanj 2024 14:15