Miu Miu

 LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
Na modnom radaru

Retro čizme koje nose Kate Moss i Dua Lipa bit će najbolji ulog u jesensku garderobu

Zaboravite na kaubojke i pronađite bajkericu u sebi jer se vraćamo trendu koji je obilježio 80-e i drugo desetljeće 2000-ih.

Zaboravite na kaubojke i pronađite bajkericu u sebi jer se vraćamo trendu koji je obilježio 80-e i drugo desetljeće 2000-ih.

Možda 2010. godine ne percipiramo toliko dalekima da bismo o tadašnjim trendovima govorili kao o povratnicima na modnu scenu, međutim, od tad je prošlo više od deset godina, a neki tada ključnih komada sada se vraćaju na scenu. Bajkerske čizme, koje su još početkom godine bile modni hit, prije desetak godina mogli smo vidjeti na svakoj "it" djevojci, a neka od najpopularnijih imena koja su ih nosila su Kate Moss i Sienna Miller.

Upravo ova druga dijeli ime s trenutno najtraženijim čizmama koje smo već viđali kroz Instagram i street style lookove. Sienna čizme brenda Miu Miu postale su nova opsesija trendseterica pa ih je trenutno gotovo nemoguće pronaći. I tako je već mjesecima jer potražnja za njima raste još od početka proljeća. "Kad su se pojavile na modnoj pisti, količina zahtjeva koje smo zaprimili, bilo u obliku prednarudžbi ili onih koji su odmah htjeli dobiti čizme, bila je potpuno izvan kontrole" izjavila je još u travnju Shivani Dhillon, osnivačica Wardrobe Couturea koja se specijalizirala za potragu modnih komada do kojih je nemoguće doći.

Ove su čizme izvrstan spoj otkačenog i snažnog looka, a svoje su primjerke već ulovile Dua Lipa koja se u njima fotografirala još u siječnju, manekenka Elsa Hosk, stilistica i influencerica Pernille Teisbaek te Anastasia Karanikolaou koja je jedna od najboljih prijateljica Kylie Jenner...

Iako je ovaj model trenutno jedan od najpopularnijih, ponuda raznih brendova vrlo će brzo odgovoriti na potražnju koja je svakim danom bliže jeseni sve veća. Privlačnost ovog modela leži u činjenici da se lako kombinira u različitim stilovima: sa skinny trapericama i kožnim jaknama, izvrstan su kontrast mini i midi haljinama te suknjama. Osim toga sjajno će pristajati masivnom pletivu u zimskoj sezoni stoga ćete iz jednog ovakvog para u neutralnoj crnoj nijansi zaista izvući najveći broj nošenja i odličnih odjevnih kombinacija. High street kuće već imaju svoje inačice, a izdvojili smo one trenutno najzanimljivije.

image

H&M (64,99 €)

PROMO
image

Miu Miu;Farfetch (1300 €)

PROMO
image

Steve Madden;Nordstrom (194,06 €)

PROMO
Linker
27. travanj 2024 04:52