Rita Ora

 NILS JORGENSEN/SHUTTERSTOCK
Izazovna kreacija

Rita Ora privlačila je poglede u odvažnoj ‘‘goloj haljini‘‘ koju bi se rijetki usudili nositi

Slavna pjevačica za crvene tepihe često bira haljine koje malo toga skrivaju, a da je ostala vjerna trendu prozirnog pokazala je i ovog puta na gala večeri britanskog Voguea.

Slavna pjevačica za crvene tepihe često bira haljine koje malo toga skrivaju, a da je ostala vjerna trendu prozirnog pokazala je i ovog puta na gala večeri britanskog Voguea.

Rita Ora bila je jedna od glavnih zvijezda na gala večeri koju je u Londonu organiziralo britansko izdanje Vogua, i to prvenstveno zahvaljujući svojoj izazovnoj ‘‘goloj haljini‘‘. Slavna pjevačica i inače često za crveni tepih bira haljine koje malo toga skrivaju, a da je ostala vjerna trendu prozirnog pokazala je i ovog puta.

Naime, 32-godišnjakinja je privlačila brojne poglede u potpuno prozirnoj crnoj haljini bez grudnjaka. Na uskoj pripijenoj haljini nalazili su se crni cvjetovi koji su strateški sakrili njezine grudi, dok su se gaćice jasno vidjele preko potpuno prozirne tkanine.

Rita je svečani look upotpunila srebrnim nakitom i parom crnih štikli s remenčićima, a još jedan detalj koji se isticao na njezinoj modnoj kombinaciji bio je komad prozirne tkanine koji je pjevačici prekrio dio lica.

image

Na uskoj pripijenoj haljini pjevačice nalazili su se crni cvjetovi koji su strateški sakrili njezine grudi, dok su se gaćice jasno vidjele preko potpuno prozirne tkanine

NILS JORGENSEN/SHUTTERSTOCK

Ovo je samo jedna od mnogih ‘‘golih haljina‘‘ koje je Rita Ora nosila u posljednje vrijeme. Nedavno je tako za proslavu 10 godina svoje glazbene karijere odjenula kreaciju poznatog francuskog dizajnera Victora Weinsanta. Radilo se o komadu iz njegove kolekcije za jesen/zimu 2022. godine.

image

Rita Ora i inače je ljubiteljica prozirnih haljina koje ne skrivaju mnogo

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Iako su ovakvi potpuno prozirni komadi, kojima ni sama pjevačica ne može odoljeti, ipak rezervirano samo za one najhrabrije, u posljednjih nekoliko sezona "gole haljine" postale su pravi hit. Upravo se zbog toga sve veći broj trendseterica i zvijezda odlučuje upravo za ovakve odvažne kreacije koje odišu seksepilom, a nerijetko otkrivaju i donje rublje.

Dapače, najnoviji trend koji često viđamo je nošenje donjeg rublja kao odjeće, a najprije je krenuo od nošenja grudnjaka umjesto topa pa završio na gaćicama koje se sve više nose umjesto hlača.

Linker
27. travanj 2024 01:42