prava sitnica

Sandra Perković stajling je začinila hit dizajnerskim cipelama za koje treba izdvojiti nešto više od prosječne plaće

Hrvatska atletičarka voli luksuzne komade, bilo domaćih ili stranih dizajnera, a u svojoj kolekciji ima i vrlo posebne cipele koje obožavaju i svjetske zvijezde. A njihova cijena? ‘Prava sitnica‘.

Najpoznatija hrvatska bacačica diska obožava modu te je van terena nikada nećemo vidjeti nesređenu. Bilo ljeto, bilo zima, Sandra Perković ne propušta priliku odjenuti nešto posebno. Njezin stil je ženstven, pomalo vrckav te voli i nosi gotovo sve boje pa i 'ne-boje' poput crne i bijele koje bira za najsvečanije prigode.

Često je možemo vidjeti i u monokromatskim izdanjima, a svoje lookove redovito dijeli s pratiteljima na Instagramu. Za zadnji look dobila je mnoštvo komplimenata - riječ je o crnom odijelu koje na sakou s jedne strane ima detalj u obliku perja, što mu daje dodatnu dozu šarma.

Hlače su jednostavne na crtu, a ispod sakoa Sandra je odjenula običnu crnu majicu. No, da bi dodatno začinila look, obula je poznati model cipela luksuznog brenda Yves Saint Laurent. Riječ je o kožnatim salonkama s efektom laka koje umjesto obične imaju potpeticu u obliku logoa brenda, po čemu ih se odmah može prepoznati.

Čitajte i: Sandra Perković o egzotičnom putovanju, partneru Edisu i fizičkom izgledu: ‘Koja je tajna? Dijelom u ljubavi...‘

A ono što je još zanimljivije jest cijena ovih cipela koja nipošto nije mala - za njih ćete morati izdvojiti oko 1000 eura, odnosno malo više od prosječne plaće u Hrvatskoj. Sandra voli nositi dizajnerske komade, kako s potpisom stranih dizajnera, tako i domaćih.

A osim krpica voli i putovanja. Kako tijekom jeseni nema sportskih natjecanja, Sandra tada iskorištava priliku da se dobro odmori. Nakon što je proputovala Hrvatsku, odlučila je hladnu klimu zamijeniti onom toplijom pa je neko vrijeme s dugogodišnjim partnerom i trenerom Edisom Elkasevićem boravila na jednoj egzotičnoj lokaciji.

"Lokacija je moja mala tajna. Nisam željela otkriti pojedinosti gdje se nalazim jer je to bio moj odmor za dušu. Odabrala sam egzotičnu destinaciju samo zbog vremena. Prvo smo proveli vrijeme u Lijepoj Našoj jer ju jednostavno obožavam. Volim boraviti, kako u unutrašnjosti, tako i na našem prekrasnom Primorju. Vrijeme je postalo ružnije i hladnije te smo odlučili otputovati na mjesto na kojem znamo da će nam biti toplo", otkrila nam je Sandra početkom studenog.

Linker
19. travanj 2024 23:14