Sportske kombinacije za svaki dan

 PROFIMEDIA/LAUNCHMETRICS/GLORIA EDIT
spojiti nespojivo

Sportske kombinacije nisu više rezervirane samo za teretanu već ih možemo nositi svaki dan

Komade koje smo nekada nosili isključivo u teretanu ili prilikom bavljenja nekom drugom sportskom aktivnošću, danas možemo vidjeti na modnim pistama te u izlozima brojnih high-street brendova.

Komade koje smo nekada nosili isključivo u teretanu ili prilikom bavljenja nekom drugom sportskom aktivnošću, danas možemo vidjeti na modnim pistama te u izlozima brojnih high-street brendova.

Ne sumnjamo kako su mnogi i u ovu godinu ušli s određenim ciljevima i željama. Ostati u dobroj formi, hraniti se zdravije, kao i trenirati češće za mnoge su neke od ključnih novogodišnjih odluka za 2024. No tko kaže kako i u teretani ne možemo izgledati stylish? Uostalom, svaka trendseterica i it djevojka itekako dobro zna da su udobnost i estetika svake modne kombinacije podjednako bitne. Iako se trenirke, tajice i tenisice najčešće povezuju s teretanom i vježbanjem, danas je upravo activewear popularan i za svakodnevno nošenje, odnosno u trenucima kada ne vježbamo.

Jedan od brendova koji su upravo activewear predstavili u svojim nadolazećim kolekcijama je i Miu Miu, poznata talijanska modna kuća koja je već drugu godinu zaredom osvojila titulu najpopularnijeg brenda na svijetu. Njihovi su modeli pistom prošetali u ležernim sportskim kombinacijama koje bez problema možemo nositi u teretani, ali i na gradskim ulicama.

image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Jedan od najvažnijih komada za teretanu ili općenito bilo kakvu fizičku aktivnost jesu udobne tenisice. Upravo je to prvi korak prema najuspješnijim rezultatima, a popularni brendovi u sektoru sportske obuće toga su itekako svjesni pa neprestano rade na unapređenju modela različitim inovacijama kako bi osigurali maksimalnu udobnost, ali pritom i dalje zadržali stylish izgled. Osim tenisica, tu su i tajice koje su ove sezone doživjele pravi preporod. Uz to što su vrlo udobne i pritom savršeno prikladne za vježbanje, brojne fashionistice sve ih češće biraju za svakodnevni look, ali i za glamuroznije modne kombinacije. Tajice kao dio svakodnevnog outfita rado furaju i trendseterice poput Kendall Jenner, Hailey Bieber i Kaie Gerber. I dok ih jedne nose na puffer jakne i tenisice s platformom, druge se ne boje ovaj komad iskombinirati s oversize blejzerom te cipelama na petu.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA GAMR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S obzirom na to da su zavladali hladniji dani, sportske komade tako ćemo najradije ukomponirati u slojeve koji uvijek izgledaju sjajno. Upravo su zato i brojne modne kuće, kao i high-street brendovi prepoznali važnost spajanja chic stila i praktičnosti koji se podrazumijeva kada govorimo o omiljenim sportskim kombinacijama. Spomenute sportske tenisice i tajice tako možemo iskombinirati s popularnim puffer jaknama, ali i pletivom koje će nas dobro ugrijati.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Modni dodaci poput statement torbica i sunčanih naočala također su nešto bez čega nijedna odjevna kombinacija ne može proći. Tako sportski komadi nisu više samo namijenjeni sportskim aktivnostima, već ih možemo nositi u gotovo svakoj prilici. Upravo smo zato izdvojili najtraženije activewear komade koji su apsolutni must have svima koji su u godini koja je pred nama odlučili biti u formi, riješiti se suvišnih kilograma ili samo više vremena posvetiti svome zdravlju, a inspiracije za chic sportske lookove koje možete nositi i kad ne vježbate donosimo vam u nastavku.

image

Varley zeleni sportski grudnjak (55 eura)/Jacquemus mini bijela ručna torba (575 eura)/Varley zelene tajice (80 eura)/Celine sunčane naočale (420 eura)/Dolce&Gabbana bijele tenisice (966 eura)/Loewe maslinasto zelena puffer zimska jakna (2100 eura)

MYTHERESA/NET-A-PORTER
image

Dolce&Gabbana crop top s dugim rukavima (350 eura)/Miu Miu crna lakirana torbica (1550 eura)/Dolce&Gabbana tajice (350 eura)/Replay kožne čizme (126 eura)/Varley puffer zimska jakna (460 eura)

MYTHERESA/REPLAY/NET-A-PORTER
image

Replay kožne čizme na vezanje (115 eura)/Varley pletena dolčevita (145 eura)/Fforme duge crne tajice (2350 eura)/Jacquemus bež torbica (575 eura)/Max Mara teddy kaput (2350 eura)

REPLAY/NET-A-PORTER
image

Prada ružičasta torbica (1950 eura)/Dolce&Gabbana ružičasta vesta (1350 eura)/Fforme crne duge tajice (775 eura)/Valentino tamnosivi blejzer (2400 eura)/Christian Louboutin metalik cipele na petu (745 eura)

NET-A-PORTER/MYTHERESA
Linker
28. travanj 2024 22:44