Korporativni trend

Spremni za ponedjeljak? Hailey u power odijelu luksuznog brenda idealna je modna inspiracija

Usprkos vrućini Hailey je ulicama New Yorka prošetala u jednom od najvećih trendova nove sezone.

New York je ovog tjedna sjedište svih modnih zbivanja, a u središtu jednog od najpopularnijih Tjedana mode je i Hailey Bieber koja je posljednjim pojavljivanjem dokazala svoj status modne ikone današnjice. Iako gradom vladaju visoke temperature, ona je odlučila prošetati u senzacionalnom odijelu modne kuće Yves Saint Laurent i svima dati lekciju iz poslovnog odijevanja.

Ove jeseni kao jedan od vodećih trendova postavio se korporativan stil koji uključuje dobro krojena odijela i naglašena ramena. Upravo takvu kombinaciju odabrala je i Hailey Bieber za posjet NBC studiju nakon što je objavljeno da ju je magazin WWD uvrstio na popis moćnih žena. Kreacija modne kuće Yves Saint Laurent čije je jedno od zaštitnih lica uključuje klasičnu pencil suknju te predimenzionirani sako s naglašenim ramenima. Ovaj karirani spoj model i poduzetnica upotpunila je s crnim topom duboka V izreza te smeđim slingback cipelama koje su idealan dodatak poslovnom izdanju.

image
TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovu YSL kombinaciju koja je dio njihove kolekcije za jesen/zimu 2023. prvi smo put u gotovo identičnoj stilizaciji imali priliku vidjeti na modnoj pisti pariškog Tjedna mode u veljači na predstavljanju ready to wear kolekcije. No za razliku od modela koji je na reviji nosio predimenzionirane sunčane naočale, Hailey je nosila mini izdanje koje više odgovara njenom licu. Još jedna razlika je i u tome da je u svom izdanju Hailey odlučila rukavice s piste ipak zamijeniti nanizanim prstenjem te je dodala okrugle zlatne naušnice brenda Tabayer.

image
TATIANAK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da nije samo trendseterica, ova mlada poduzetnica svakodnevno dokazuje vrlo uspješnim brendom Rhode, ali i društvenom odgovornošću kroz "Rhode Future" fondaciju kroz koju podupire žene pomažući im u stvaranju budućnosti. Zbog toga i jest pozicionirana među 50 moćnih žena magazina WWD, a tom je prilikom za njih izjavila: "Rezultati fondacije samo u posljednjih godinu dana reflektiraju utjecaj koji brendovi koje vode žene mogu postići i silno smo ponosni na sve što smo uspjeli postići s našom zajednicom."

Linker
15. travanj 2024 16:44