NINA SENIČAR

Srpska manekenka u društvu zvijezde ‘Top Guna‘ privlačila poglede na afterpartyju Oscara

Suprugu glumca Jaya Ellisa često nazivaju ‘najljepšom Srpkinjom‘, a njezino izdanje na Vanity Fair oskarovskom partyju išlo je u prilog ovoj laskavoj tituli.

"Top Gun: Maverick" na ovogodišnjim je Oscarima zaradio čak šest nominacija, no glavna zvijezda filma, Tom Cruise, preskočila je svečanu ceremoniju zbog snimanja nove "Nemoguće misije". "Maverickovu" ekipu predstavljali su glumci Jennifer Connolly i Jay Ellis, koji je u domaćoj javnosti poznat i po braku s lijepom Srpkinjom Ninom Seničar.

image

Nina Seničar i Jay Ellis

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

Nina je prošle godine bila Ellisova pratnja na crvenom tepihu dodjele Oscara, no sudeći po fotografijama, ovoga mu se puta pridružila tek nekoliko sati kasnije na tradicionalnom Vanity Fair afterpartyju. Dresscode je na zabavi nešto ležerniji nego na samoj ceremoniji pa su se mnoge uzvanice odlučile za nešto odvažnije, otvorenije kreacije, a među njima i srpska manekenka.

image

Manekenka je odabrala haljinu Alberte Ferretti

AMY SUSSMAN GETTY IMAGES VIA AFP

Seničar je odabrala dugu zelenu kreaciju s potpisom talijanske modne dizajnerice Alberte Ferretti, obogaćenu trendi prorezima i vezanjem na prednjem djelu. Njezin je suprug uoči zabave zamijenio klasični crni smoking upečatljivim sivim sakoom na kojemu se isticao predimenzionirani patentni zatvarač.

image

Seničar na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara

ANGELA WEISS AFP

Podsjećamo, glumica i manekenka koju nerijetko nazivaju "najljepšom Srpkinjom" Jaya je upoznala 2015. godine u Los Angelesu, no tek su dvije godine kasnije potvrdili da su u vezi. Par se zaručio 2019., a iste im je godine stigla i kćerkica Nora Grace. Sudbonosno "da" izrekli su u srpnju prošle godine, a o fotografije njihovog glamuroznog vjenčanja u u vili Mangiacane u Toskani objavljene su u magazinu Vogue.

Linker
14. travanj 2024 15:25