SKI DIOR PRESS
Trendi kombinacije

Stilske igre na snijegu: Znamo što se ove sezone nosi na skijalištima

Skijaške staze nove su modne piste, a kako biti chic na padini, pokazale su nam slavne modne kuće Chanel i Dior. Svaki je detalj bitan - od atraktivnog ski kombinezona do trendi buca.

Skijaške staze nove su modne piste, a kako biti chic na padini, pokazale su nam slavne modne kuće Chanel i Dior. Svaki je detalj bitan - od atraktivnog ski kombinezona do trendi buca.

Oda eskapizmu i magiji planinskih vrhunaca - tako je Diorovu Capsule kolekciju skijaške odjeće opisala kreativna direktorica brenda Maria Grazia Chiuri. U njoj se osim skijaških jakni i hlača nalaze i buce, torbe, šalovi, kape te asortiman sunčanih naočala i ultra-mat skijaških maski s logotipom brenda, a zahvaljujući upečatljivom crno-bijelom kariranom printu te leopard uzorku trendi skijašice bit će odlično vidljive ček i u maglovitim uvjetima.

image

Chanel je svoju zimsku kolekciju nazvao Coco Neige

CHANEL PRESS

I slavna francuska modna kuća Chanel lansirala je ski kolekciju Coco Neige (koncept je osmislio pokojni Karl Lagerfeld 2018.), koja je ljubiteljima skijanja dostupna u ski resortima poput glasovitog Courchevela gdje Chanel zimi redovito otvara svoja vrata. Osim na estetiku, ova linija stavlja poseban naglasak na funkcionalnost i sportske zahtjeve, ali iz Chanela naglašavaju da nije namijenjena samo jurcanju po padinama, već i ‘après-ski’ partijima. Obje linije stavljaju poseban naglasak na funkcionalnost te je puno pažnje posvećeno upravo sportskim performansama.

image

Gigi Hadid u odjeći iz kolekcije Ski Lodge brenda Guest in Residence, čija je kreativna direktorica

SKI LODGE PRESS

Međutim, to nisu jedini brendovi, pogotovo ne oni sa zvučni potpisom koji će se ove sezone nositi na skijalištima, za sebe možete odabrati i komade modne kuće Gucci, kao i poznatih i popularnih skijaških marki.

Izbor najboljih komada ovisno o tome jeste li (ili želite biti) influencerica na stazi, snježna kraljica, modna ikona na snijegu ili, pak, apres-ski party princeza - potražite u novom broju magazina Gloria IN.

image
GLORIA PRODUKCIJA

U novom broju Glorije IN čitajte i ove teme:

  • Seksi strana karirane košulje
  • Modni leksikon Nikoline Ćosić
  • Krenula su sniženja, investirajte u klasike
  • Kako kožu zaštititi od hladnoće i sunca
  • Upoznajte prijateljice koje izrađuju predmete od drva
  • Sve o novoj kuharici Željke Klemenčić
Linker
25. travanj 2024 23:10