INSPIRIRANI VJETROM

Stiže Bura - nova kolekcija zadarskog brenda

Spremite se za plažu uz unikatne. prirodne i ručno rađene komade brenda Amas.

Zadarski brend Amas ovog je ljeta pripremio neodoljivu kolekciju BURA prepunu raznih trendy modnih dodataka. Ova je kolekcija inspirirana prirodom, morem, pozitivnom energijom i novim počecima koje donosi bura. Kako bi vas pripremili za plažu, uz nakit, Amas je pripremio ljetne torbe, ručnike za plažu i tri modela unisex sunčane naočale.

image
RINA MARCELIC

Brend je s novom kolekcijom ponovno okupio kreativce i hrvatske znalce pa su svi proizvodi napravljeni ručno. A dizajnerica Petri Mičić Garibović u kreiranju torbi imala je posebnu pomoć. “Valove i druge ljetne teme nacrtala je moja kći Zita, i tako je to završilo i na torbi”, otkrila je.

image
RINA MARCELIC
image
RINA MARCELIC

Torbe su izrađene od panama pamuka u neutralnoj prljavoj bijeloj boji s beige i plavim printom, a osim što su praktične, torbe pristaju uz svaku modnu kombinaciju.

image
RINA MARCELIC
image
RINA MARCELIC

Kada je riječ o nakitu, ovo ljeto favoriti su ogrlice i ankleti Bella, izrađeni na flaksu s biserima, sedefom, prirodnim kamenjem i srebrom, a svaki je model unikatan. Kao velika ljubiteljica sunčanih naočala, dizajnerica je ostvarila svoje želje i izradila tri modela unisex naočala koje jednako vole muškarci i žene, ručno izrađenih u Hrvatskoj.

image
RINA MARCELIC

Amas asortiman može se naručiti i pogledati putem internetske stranice www.amas-bijoux.com, društvenih mreža te Amas poslovnicama.

Linker
25. travanj 2024 17:43