REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
TOP LOOK

Tko zna – zna. Zendaya pokazala kako se nosi odijelo s kratkim hlačicama

Ovim je izdanjem glumica ponovo dokazala da u odijevanju teško može pogriješiti te da trendovsku odjeću nosi na pravi način.

Ovim je izdanjem glumica ponovo dokazala da u odijevanju teško može pogriješiti te da trendovsku odjeću nosi na pravi način.

Zbog Zendaye su se ponovo istezali vratovi – glumica je bljesnula dolazeći na modnu reviju Louisa Vuittona za jesen/zimu 2023. na Tjednu mode u Parizu. Unatoč niskim pariškim temperaturama atraktivna je glumica ponosno pronijela kratke hlačice s kosim džepovima s patentnim zatvaračima i jaknu životinjskog uzorka ispod koje je nosila samo sićušni trokutasti grudnjak. Smjelo je pokazala trbuh i noge, točnije koljena i gornji dio nogu, jer obula je visoke čizme s odgovarajućim životinjskim uzorkom.

image

Zendaya u atraktivnom izdanju

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Elegantni duži bob lijepo uokviruje glumičino lice

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zendayino lice lijepo je uokvirivao duži, elegantno uvijeni bob. Oko vrata je nosila atraktivnu ogrlicu u dva niza, a u ruci je držala Vuittonovu torbicu.

Posljednjih se mjeseci mlada zvijezda nije puno pojavljivala u javnosti, no efektno se vratila na crveni tepih u veljači na dodjeli NAACP Image Awards kada je nosila Versacea i Pradu prema odabiru svog stilista, dizajnera Lawa Roacha. Nekoliko dana kasnije na dodjeli nagrada SAG bila je više nego upečatljiva u raskošnoj Valentinovoj ružičastoj haljini ukrašenoj ružama.

image

Ovako je izgledala u ružičastom

VALERIE MACON/AFP
image

Puno je kože pokazala mlada glumica, unatoč pariškoj hladnoći

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica je okupljene počastila širokim osmijehom dok je sa svitom dolazila na Vuittonov show, njezin prvi modni izlazak ove sezone. Ovim je izdanjem ponovo pokazala da u odijevanju teško može pogriješiti te da trendovsku odjeću, a odijela s kratkim hlačama viđena su na mnogim modnim pistama ovih dana, nosi na pravi način.

Linker
26. travanj 2024 04:00