U znaku proljeća

Trend koji obožavamo: Komadi inspirirani Istokom ponovno su u modi!

Proljetne su kolekcije pristigle, a nude pregršt novih stilskih priča. Među njima se posebno ističu krojevi i printevi kakvi se mogu pronaći u orijentalnoj kulturi.

Približavanjem proljetne sezone, nove kolekcije donose pregršt novih trendova. Žarke boje već su preplavile police trgovina, baš kao i street style, a kao jedan od trendova postavio se i onaj inspiriran istočnjačkom kulturom. Cvjetni printovi, kimona i krojevi nalik onima kakvi se mogu vidjeti na Istoku inspirirali su mnoge brendove i vratili se u modu, a u nastavku donosimo najzanimljivije odjevne komade iz trenutne high-street ponude.

Kratka haljina s printom

Uske haljine od satena, kakve najčešće krasi cvjetni print, svojstvene su za modu u istočnjačkim zemljama, a nama je za oko zapeo model iz Zare. Ova je haljina idealna za svakodnevne proljetne kombinacije, a odlično će funkcionirati i za svečane prigode. S obzirom na raskošne boje printa, ova haljina ne zahtijeva puno detalja, već govori sama za sebe. Cijena joj je 229 kuna.

image

Ova haljina je idealna za svakodnevne proljetne kombinacije

PRESS

Dugački kimono

Čini se kako će kimono biti hit komad sezone, a nama se posebno svidio ovaj iz ponude Massimo Duttija po cijeni od 949 kuna. Zemljani tonovi ostavljaju prostora za kombiniranje s raznim bojama i uzorcima, a može odlično funkcionirati u više varijanti. Za proljetne dane poslužit će kao baloner, dok će remen na struku biti dovoljan da ga pretvorite u efektnu haljinu.

image

Čini se kako će kimono biti hit komad sezone

PRESS

Bluza kimono kroja

Ponuda high street brendova vrvi bluzama kimono kroja. Riječ je o širim modelima koji se vežu u struku. Ovaj cvjetnog uzorka idealan je za svakodnevno nošenje. Dobre traperice i modni dodatak u plavoj boji bit će dovoljni za opuštenu chic kombinaciju. Ovaj model možete pronaći u ponudi brenda And Other Stories za 385 kuna.

image

Posebno upečatljiva su kimona cvjetnog uzorka

PRESS

Čitajte i: Vječni modni klasik vratio se u trgovine, s ovim komadom ući ćete u proljeće sa stilom

Komplet s uzorkom

Satenski kompleti su neizostavni za kulturu Istoka, a sada se vraćaju na modnu scenu. Osim što svojim zanimljivim uzorcima čine potpun outfit, s ovakvim ćete komadima u ormaru imati stilskog zicera. Mogu se nositi svakodnevno, a podignuta frizura i visoke potpetice učinit će ga odličnim odabirom za izlaske. Ovaj model možete pronaći u Mangu, gdje hlače s fotografije stoje 349 kuna, a kimono 449 kuna.

image

Svileni kompleti su neizostavni za kulturu Istoka

PRESS

Svečani mantil

Ako se prilikom odlaska na svečanu prigodu odlučite inspirirati istočnjačkom kulturom, ovaj prozirni mantil sa šljokicama bit će pun pogodak. Potpisuje ga brend Maya Deluxe, a možete ga pronaći na Zalandu za 479 kuna. Odlično će se slagati sa slip haljinama u svim bojama, a svaku će kombinaciju dovesti na novu razinu, i to u istočnjačkom duhu.

image

Istočna moda vidi se u svim komadima - od kimonai košulja, do kompleta i haljina

PRESS
Linker
18. travanj 2024 05:34