SplashNews.com
MODEL KOJI GLUMICE VOLE

Tri slavne dame, jedna torba: Cijena joj seže i 40 tisuća kuna, ali one je obožavaju

Iako im se stilovi razlikuju, slavne glumice osvojio je isti model torbe čija cijena doseže i vrtoglavih 40 tisuća kuna.

Tri holivudske dame ne odvajaju se od jednog modela torbe brenda Tod's. Iako nije rijetko da slavni nose iste ili slične komade, privlačnost ove torbe je u tome što se može uklopiti u različite modne stilove - a to dokazuju glumice Katie Holmes, Cate Blanchett i Priyanka Chopra čiji se stajlinzi i ukusi poprilično razlikuju. Elegantna glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra svoju je kombinirala s ružičastim maksi hlačama i kratkim topom preko kojeg je prebacila bijeli sako, a bijelile su se i njezine sandale na petu.

Nick Jonas and Priyanka Chopra arrive at JFK airport in NYC.

Pictured: Nick Jonas and Priyanka Chopra
Ref: SPL5002447 080618 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
photodesk@splashnews.com

World Rights
SplashNews.com

Kožnata torba zmijskog uzorka itekako se isticala u njezinoj inače nježnoj kombinaciji, a u taj stajling odlično bi se uklopio bijeli model koji je odabrala australska glumica Cate Blanchett. Ona pak je dobro pazila da joj se modni dodatak slaže s ostatkom outfita pa je odabrala satensku košulju i hlače s bijelim čipkastim detaljima i popularne flatforme.

Cate Blanchett was spotted leaving her hotel in New York City.
06 Jun 2018, Image: 374080273, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Između Priyankine elegancije i Cateine ležernosti nalazi se Katie Holmes koja je u dnevnom outfitu spojila to dvoje: cvjetnoj haljinici i niskim gležnjačama dodala je nježno ružičasti kaput te torbu Tod's u tri nijanse koja je posebno "podignula" look.

New York City, NY  - Actress Katie Holmes and her daughter Suri Cruise were seen sporting light spring colors while strolling through Manhattan on Saturday afternoon.

Pictured: Katie Holmes, Suri Cruise

BACKGRID USA 28 APRIL 2018, Image: 370031493, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Model Sella talijanskog brenda Tod's dolazi u tri veličine - mikro, mala i srednja - pa se prema tome, ali i uzorku, određuje cijena koja se kreće od pet tisuća do 40 tisuća kuna. Svaka od njih je napravljena od kože, a može se nositi na više načina zahvaljujući malim ručkama i kožnatom remenu koji se može skinuti.

Linker
23. travanj 2024 19:43