Fani Stipković

 FANI STIPKOVIĆ/INSTAGRAM
SLATKO IŠČEKIVANJE

Trudnica sa stilom: Fani Stipković blista u romantičnim i elegantnim izdanjima

Naša sportska novinarka ne bježi od boja, naprotiv. Voli plavu, ljubičastu, crvenu, a čini se da joj je u odijevanju posebno draga zelena.

Naša sportska novinarka ne bježi od boja, naprotiv. Voli plavu, ljubičastu, crvenu, a čini se da joj je u odijevanju posebno draga zelena.

Nakon što se neko vrijeme odmarala u rodnoj Hrvatskoj, sportska novinarka Fani Stipković vratila se u Meksiko sa zaručnikom Fernandom Hierrom, bivšim nogometašem i trenerom nogometne momčadi Chivas de Guadalajare. Fani je objavila novu zajedničku fotografiju iz Gudalajare na kojoj poziraju nasmiješeni, a ona u naručju drži kućnog ljubimca, čivavu Chi.

Trudna Fani i njezin zaručnik vesele se prinovi koju očekuju u listopadu, a kako su dali do znanja srpanjskom objavom na Instagramu, u njihovu malu obitelj stiže dječak. Novinarka će za desetak dana proslaviti 41. rođendan i sin kojeg nestrpljivo očekuje bit će njezino prvo dijete, dok 14 godina starija Realova legenda ima dvoje sad već odrasle djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

image

Fani Stipković i Fernando Hierro u Guadalajari

FANI STIPKOVIĆ/INSTAGRAM

Fani dobro podnosi trudnoću i odlično je raspoložena što se vidi i po njezinim outfitima. Uglavnom bira sportsku eleganciju ili romantične haljine, a voli i zablistati u različitim bojama. Na najnovijoj objavi osvanula je u ljubičastom kombinezonu otvorenog gornjeg dijela s tankim naramenicama. Nogavice su dugačke, a kroj kombinezona ističe Fanin trudnički trbuščić, ali i izdužuje siluetu. Look je upotpunila ružičastom torbicom i otvorenim sandalama, a nokte je nalakirala trendovskom svijetloplavom bojom.

Za objavu trudnoće početkom lipnja odabrala je romantičnu plavu haljinu s bijelim točkicama i naramenicama, a Fernando je svoje odjevno izdanje prilagodio njezinom. Nekoliko dana kasnije vidjeli smo Fani na ulicama Madrida u odvažnoj crvenoj haljini s visokim prorezom na bedru i na jedno rame, a u naručju je bio neizostavni Chi. Obula je efektne otvorene platforme. Hrpu pohvala dobila je Fani i za objavu iz rodne Vele Luke – fotografirala se s pogledom na mjesto u kompletu široke plave suknje i kratkog nabranog gornjeg dijela bez ramena.

image

U odvažnoj crvenoj haljini

FANI STIPKOVIĆ/INSTAGRAM
image

Romantično izdanje iz Vele Luke

FANI STIPKOVIĆ/INSTAGRAM

Romantično izdanje koje oduzima dah odjenula je u španjolskoj Marbelli koji tjedan kasnije. Dugačka prozračna haljina profinjene blijede boje s tankim naramenicama, napuhnutim rukavima i izrezom ispod grudi savršeno se slagala s Faninim tenom i figurom. Iduće „španjolsko” izdanje bila je dugačka zelena haljina koja blago prati linije tijela. Pratitelji su mogli vidjeti i nekoliko Faninih izdanja u badićima, što jednodijelnim, što dvodijelnim, kojima je pokazala da je i u trudnoći ostala u dobroj formi.

image

Fani Stipković u haljini koja oduzima dah

FANI STIPKOVIĆ/INSTAGRAM
image

Fani na jadranskoj obali

FANI STIPKOVIĆ/INSTAGRAM
Linker
27. travanj 2024 11:03