PRET-A-PORTER

U kolekciji Ogi Antunac pronašli smo proljetne favorite

Otkrijte samopouzdanje i eleganciju koje donosi Link by Ogi i dočekajte proljeće i ljeto u stilu koji će vas istaknuti iz mase.

Talentirana hrvatska dizajnerica Ogi Antunac ponovno je uspjela zaintrigirati modnu publiku svojom najnovijom Link by Ogi proljetno-ljetnom kolekcijom. Linija je osmišljena za žene koje žele istaknuti svoj osobni stil, dok istovremeno uživaju u udobnosti i jednostavnosti.

image
Sanja Jagatić

Antunac je fokus stavila na kvalitetne materijale i besprijekorne krojeve koji prate tijelo i ističu njegovu ljepotu, kolekcija je sofisticirana i uzbudljiva. Dominantne boje su klasika koja ne izlazi iz mode - crna i bijela uz poneki dodatak roze kao dodir svježine i ženstvenosti.

image
Sanja Jagatić

„Link by Ogi odjeća kreirana je s idejom da žena za ženu stvori osjećaj slobode i samopouzdanja, bez obzira na dob ili tjelesnu građu. Kolekcija naglašava vašu osobnost i eleganciju, a istovremeno vam omogućuje da se osjećate opušteno i bezbrižno,“ objasnila nam je Ogi.

image
Sanja Jagatić

Kolekcija je stvorena za snažne, samopouzdane žene koje cijene kvalitetu i dizajn, te su spremne investirati u komade koji će im služiti dugi niz godina. Raznovrstost komada, od laganih haljina i šik kombinezona do modernih hlača i blazera, uvjerit će vas da se od kolekcije nećete odvajati bili na poslovnim sastancima ili u večernjim izlascima. Link by Ogi nudi savršenu kombinaciju udobnosti i stila. Svaki komad dizajniran je s pažnjom prema detaljima, kvaliteti materijala i udobnosti, kako biste se osjećale sjajno u svojoj koži tijekom cijelog dana.

image
Sanja Jagatić
image
Sanja Jagatić

Model: Petra Ugljarević

Make up: Ivana Šimunović

image
Sanja Jagatić

Poznata po svom modernom i inovativnom pristupu modi, Ogi ovog puta donosi neke potpuno nove oblike, stvarajući statement pret-a-porter komade koji se nose cijelog dana. Ova proljetno-ljetna kolekcija temelji se na laganim i prozračnim materijalima od kojih se nećete odvajati tijekom toplijih mjeseci.

Linker
22. veljača 2024 01:01