Modni izbor dana

U ovim udobnim natikačama želimo dočekati proljeće

Iznimno slatke i udobne, ne tražimo više od novog para natikača za novu sezonu!

Otkako je prije nekoliko godina nastupila pandemija, naše odjevne navike potpuno su se promijenile pa su u prvi plan došli modni dodaci i odjeća koja se inače nije nalazila na listama popularnih modnih komada. Već desetljećima prisutne i poznate kao funkcionalne i udobne, Birkenstock sandale tako su posljednjih sezona par obuće koji je dobio i stylish predznak. Kroz modne suradnje s luksuznim brendovima poput Manola Blahnika ili Diora, njihov status dodatno je ojačao.

image
PRESS

Birkenstock se tako nekoliko puta našao na vrhu popisa platforme Lyst koja izlistava najtraženije modne komade. Model natikača Arizona tako je komad u koji ulažu celebrityji kao i svi ostali. Brend se pobrinuo da proljeće dočekamo spremni i opremljeni s optimističnim komadima, poput njihovih kultnih natikača Arizona, Tokio, Sylt, Florida i Mayari - a dostupne su u neodoljivim pastelnim nijansama kao što su ružičasta ili plava te klasičnima poput prljavo bijele i crne.

Birkenstock 1774, koji predstavlja limitirane kolekcije u kojima kultnim modelima natikača daju suvremeni zaokret i nove nijanse, predstavio je proljetnu kolekciju punu modela koje bismo voljeli nositi, a na službenu stranicu stižu 20. ožujka. Rađene od kože, u potpuno ružičastom izdanju? Dodajemo u košaricu!

image
PRESS
Linker
24. travanj 2024 13:25